Győri csajt keresek kölcsönös szexre,laza kapcsolatra inteligens srác vagyok,intm 19/6os 180magas 80kg synglikarlos@citromail.hu ra irhatsz
Sziasztok! 176/90 31 éves nem független férfi vagyok. Szexpartnerem keresem egy csinos hölgy személyében, aki szereti az orális szexet. Szeret kényeztetni, és szereti, ha őt kényeztetik.
#2685 ma 14:49 Válasz erre pazzini001 a mai nap délutni vagy az esti orákba syvesen csatlakoznák csini párokhoz Bp-területén utazni tudok irjatok bátran sok pusy minden párnak
Kifejezetten helyes, jó testalkatú 24 éves fiú nagyon szívesen töltené a ma estét Budapesten egy unatkozó, idősebb hölgy társaságában A szex maga tud lenni a csoda, de A Nő nélkül nincs ami elővarázsolja. Imádom.. Mindkettőt. Eddig sosem próbáltam még hasonló hírdetős/társkeresős dolgot. Viszont a kíváncsiság és a vágyakozás ide terelt és hajt. Régóta nagy vágyam kipróbálni egy ilyen felállást. Bővebben bemutatkozni privát üzenetben, telefonon, emailben, stb. vagy személyesen szeretnék. Azt várom az oldaltól, hogy segít találni egy olyan párt, akiért rajonghatok az ágyban, és kölcsönösen csodálatos órákat, napokat, ... szerzünk egymásnak Legyél kíváncsi Írj
Én egy 30-as mackós alkatú, átlagos intim mérettel rendelkező srác vagyok. Párokhoz csatlakoznék mind két fél örömére Baranyában.
ttomi0007@gmail.com
ttomi0007@gmail.com
Mosolyogni!
Független férfiként keresek nem független hölgyet, titkos, diszkrét kapcsolatra.
Vidám, kellemes napot!

Független férfiként keresek nem független hölgyet, titkos, diszkrét kapcsolatra.
Vidám, kellemes napot!
Sziasztok,keresem alkalmi páromat Szegeden ,leány(asszony) személyében .
Sziasztok!
Két bp.-i férfi (42 és 43 éves) keres holnap délutánra/estére hölgyet, aki szívesen bulizna/ismerkedne velünk!
email: sony309@gmail.com
Két bp.-i férfi (42 és 43 éves) keres holnap délutánra/estére hölgyet, aki szívesen bulizna/ismerkedne velünk!
email: sony309@gmail.com
37/186/84, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam

Hölgyet keresek estére vagy akár mostantól randizni! Se szám csere, se vezetéknevek. Lehetsz független, nem független, mindegy! Helyem van. Bp. III. kerület. Írj a keresek1@freemail.hu-ra!
37/186/84, Budapesti, férfias, férfi vagyok...
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam --->>> KATT IDE !!!
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam --->>> KATT IDE !!!

Most csutortokon szivesen talalkoznek egy szinten raero lannyal kikapcsolodas celjabol. Vacsora, borozgatas es ami meg alakul
Hely megoldott.

squirtingben jártas csajt keresek

Hali!Mi 30-28 éves pár vagyunk és lányt keresünk 3.-nak a lány örömére.luckyluke@citromail.hu
Nőt, párt keresek, párral mindenben benne vagyok... msn és mail: kovcsdn1@gmail.com
37/186/84, Budapesti, férfias, tapasztalt férfi vagyok...
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu
Láthatsz ----->>> KATT IDE !!!
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu
Láthatsz ----->>> KATT IDE !!!

Sziasztok!
27 éves, igényes, csinos nőként, keresem diszkrét, ALKALMI partnerem.Pár órás "kikapcsolódáshoz".
Csak Szabolcs megye és környéke!
27 éves, igényes, csinos nőként, keresem diszkrét, ALKALMI partnerem.Pár órás "kikapcsolódáshoz".
Csak Szabolcs megye és környéke!
szeretkeznék hölgyekkel lányokkal pesten helyem van kiscickosok elönyben ha érdekel irj emailt a pamacs392@freemail.hu cimre
szia honnan keresel ?én bp lakok helyem is van 39éves pasi vagyok irj emailt a pamacs392@freemail.hu cimre és megbeszéljük a részleteket szia
(Ez egy válasz Bettyke24 üzenetére (2011. 07. 20. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 20. szerda 20:23

28 éves nő keresi alkalmi partnerét,normális keretek között! Magas, fekete hajúpasik előnyben!!!!!!!!!!!!!
szia, honnan keresel?
(Ez egy válasz Bettyke24 üzenetére (2011. 07. 20. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 20. szerda 20:23

28 éves nő keresi alkalmi partnerét,normális keretek között! Magas, fekete hajúpasik előnyben!!!!!!!!!!!!!