Sziasztok Vasárnap nappal hölgyet,hölgyeket szórakoztatnák ,kényeztetnék reggel 9-től ráérek.Imádok nyalni & minden mást csinálni csakis a másik fél örömére!!!!!!!

Sziasztok!
28 éves debreceni, jóképű, kedves, önzetlen pasi vagyok. Szőrtelen hölgyeket kényeztetnék orálisan. Diszkréció adott és elvárt.
E-mail címem: vafer.rex@gmail.com
28 éves debreceni, jóképű, kedves, önzetlen pasi vagyok. Szőrtelen hölgyeket kényeztetnék orálisan. Diszkréció adott és elvárt.
E-mail címem: vafer.rex@gmail.com
Bp-i,37 éves,jóképűnek mondott ,diszkrét férfi vagyok.170cm,75 kg,rövid barna haj,barna szem. Diszkrét,laza,egymás családi életét nem feldúló kapcsolatra keresek csinos hölgyet 20-50 éves kor között.Esetleg párok is érdekelnek. Bp és környéke.
Puncinyalást kedvelő nős pasi keresi azt a hölgyet aki szeretné ha kényeztetném!! imél:tigris77@postafiok.hu
puncit nyalnék

Sziasztok ma estére Bp-i lány párt keresek kis kalandra

37/186/84, Budapesti, férfias, tapasztalt férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Több infó rólam --->>> KATT IDE !!!
Keress Bátran ...

Sziasztok!!
Egri 33-36 éves Egri sportos,normal testalkatú bi-pár keres alkatban és beállítottságban megegyező pasit,lányt,párt.
Elvárásunk a teljes testi szőrtelenség pasiknál,lányoknál is!!
Kamusok,foto,webcam nélküliek ne jelentkezzenek!!
Küldjetek üzit msn cimetekkel és felveszünk!!
Várjuk a leveleket!!
Egri 33-36 éves Egri sportos,normal testalkatú bi-pár keres alkatban és beállítottságban megegyező pasit,lányt,párt.
Elvárásunk a teljes testi szőrtelenség pasiknál,lányoknál is!!
Kamusok,foto,webcam nélküliek ne jelentkezzenek!!
Küldjetek üzit msn cimetekkel és felveszünk!!
Várjuk a leveleket!!
Sziasztok ma estére lány párt keresek kis kalandra

37/186/84, Budapesti, férfias, férfi vagyok...
Keress Bátran ...
Keress Bátran ...

Sziasztok ma késő estére párt vagy lány keresek, nem kezdő pasi vagyok

Sziasztok hólnap késő estére párt vagy lány keresek, nem kezdő pasi vagyok.

Sziasztok! Péter vagyok, 180/85/31 ápolt férfi. Én nem vagyok független, "csak" szexpartnert keresek egy ápolt, intelligens, igényes hölgy személyében, Baranyában.Remélem felkeltettem érdeklődésedet.
pedrodela@citromail.hu
pedrodela@citromail.hu
Győr környékén keresünk lányt harmadiknak, vagy párt . Mi 38-40 es pár vagyunk, férfi: 193 magas, erős alkat, hölgy telt alakú. Nem egyszeri alkalom, ismerkedjünk először...
Sziasztok! Ma este keresek pécsi hölgyet, párt. Csatlakoznék Hozzátok, kukkolás is érdekel.
32 éves sportos srác Vagyok. Ha Te/Ti is így gondoljátok küldjetek belső levelet.
Szép napot!
32 éves sportos srác Vagyok. Ha Te/Ti is így gondoljátok küldjetek belső levelet.
Szép napot!
Sziasztok! Péter vagyok, 180/85/31 ápolt férfi. Én nem vagyok független, "csak" szexpartnert keresek egy ápolt, intelligens, igényes hölgy személyében, Baranyában.Remélem felkeltettem az érdeklődésedet.
pedrodela@citromail.hu
pedrodela@citromail.hu
Sziasztok!
Olyan lányok, párok akik szívesen hajóznának a szentendrei Duna ágban és fotókat, videókat szeretnének készíteni jelentkezzenek és szimpátia esetén örömmel viszem Őket hajózni. Kérem, hogy csak olyanok jelentkezzenek akik tudják mi a higiénia,az ápoltság és kellő önkritikával rendelkeznek. ) hajozas2@freemail.hu
Olyan lányok, párok akik szívesen hajóznának a szentendrei Duna ágban és fotókat, videókat szeretnének készíteni jelentkezzenek és szimpátia esetén örömmel viszem Őket hajózni. Kérem, hogy csak olyanok jelentkezzenek akik tudják mi a higiénia,az ápoltság és kellő önkritikával rendelkeznek. ) hajozas2@freemail.hu
Péntek dél elöttre szexpartnernőt vagy párt keresek Budapestről illetve környékéről! Minden megoldás érdekel.
MSN-en láthatsz is: t.jani77@citromail.hu
MSN-en láthatsz is: t.jani77@citromail.hu
Sziasztok!
MSN cím : t.jani77@citromail.hu
Szeretnék ismerkedni szeximádó illetve szexrevágyó diszkrét hölgyekkel, lányokkal, asszonyokkal párokkal. Minden megoldás érdekel.
MSN cím : t.jani77@citromail.hu
Szeretnék ismerkedni szeximádó illetve szexrevágyó diszkrét hölgyekkel, lányokkal, asszonyokkal párokkal. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok!
Szegedi pasi keres lányt párt pasit közös programokhoz barátság,nudi szex játákokra mindenre nyitottan.
Napközben hely van!!!
Várom válaszotok privát üziben!!!
Szegedi pasi keres lányt párt pasit közös programokhoz barátság,nudi szex játákokra mindenre nyitottan.
Napközben hely van!!!
Várom válaszotok privát üziben!!!