Sziasztok!
Tudtok véletlenül a Balaton déli partján olyan panziót vagy esetleg egyéb hasonlót ahol pár órás pásztorórákra is lehet kivenni szobát?
Fontos lenne!
Privát üzeneteket várunk!
Köszönjük!
Tudtok véletlenül a Balaton déli partján olyan panziót vagy esetleg egyéb hasonlót ahol pár órás pásztorórákra is lehet kivenni szobát?
Fontos lenne!
Privát üzeneteket várunk!

Köszönjük!
Sziasztok. Szombat esti talihoz keresek diszkrét,önmagára igényes partnert Komárom-Esztergom illetve Fejér megyékböl.
Sziasztok holnap estére keresek Bp-i csajt vagy párt

Sziasztok.Hölgyeket,párokat keresek szexkapcsolatra.33 éve győri férfi vagyok.Ha valakit esetleg érdekelne írjon..
Sziasztok! egy ápolt 60-as pasi vagyok,hölgy partnert keresek,esetleg párokhoz is csatlakozom, a hölgy örömére,Budapesten,helyem nincs,utazni tudok,diszkréten.
Kortól, nemtől és kinézettöl függetlenül ismerkednék Szeged és környékén
Hölgyek-párok-aktív urak írjatok és ismerkedjünk

Hölgyek-párok-aktív urak írjatok és ismerkedjünk

Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok.Párokhoz csatlakoznék 3.nak,hölgyeket keresek szexkapcsolatra.Győr-Mos.-Sop.-Komárom-Eszt. megyék?Valakik
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék diszkrét kapcsolatra Szekszárdi középkorú párral házaspárral hölgyel. Várom üzeneted ha szeretnétek ismerkedni találkozni tartós és hosszútávú kapcsolatra.
Sziasztok.Holnap "07,05 nap közbe keresek Bp.-i unatkozó hölgyet,csajt párt.
07.06. csütörtökre keresek egésznapi elfoglaltságra fiatal, csinos bevállalós NŐt.
Ha érdekel a dolog, keress és megbeszéljük a részleteket !
Normális pasi jeligére
IQ,EQ,SQ, Humor, nem hátrány
Ha érdekel a dolog, keress és megbeszéljük a részleteket !
Normális pasi jeligére

IQ,EQ,SQ, Humor, nem hátrány

Csütörtök estére várunk izgalmas ötleteket Pesten...
Sziasztok! Hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra, kortól függetlenül! 28éves pasi vagyok! komárom, győr, vas, fejér megye!! utazni tudok!
Sziasztok! Este bi párhoz csatlakoznék! Debrecen Berettyóújfalu vonalon
Párt ,hölgyet ,férfit ( ha bi az még jobb lenne ,férfiaknál a méret nagyon fontos !!!! ) keresünk ma estére Szombathely mellé egy fülledt erotikus éjszakához. Párommal mindent szeretünk :párcsere ,egymás előtti szex,bi szex....Egy jó kis bulit szeretnénk még nyaralás előtt ahol minden megengedett csak jó legyen és élvezzük. Helyünk van már csak jelentkező kell aki szereti és élvezi a szex minden formáját!!!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Valaki Bp XXII Kerület vagy a környékéről? Hely, autó van de utazni is tudok.
Sziasztok ma estére utazni tudo és akaro pasit keresünk szép méretel rendelkezöt
GYULA környékéröl! Arc és intimképet kérünk! alkalmi8284@gmail.com

25 éves Budapesti fiú kereses elhanyagolt feleséget,magányos haziaszonyt

Sziasztok! Elsősorban Somogy megyéből ismerkednék diszkrét párral, lánnyal.Képeket priviben.
Fiatal (20 éves) hetero srácként budapesti lánnyal / párral ismerkednék. Képet természetesen tudok küldeni.