Párral, lánnyal ismerkednék priviben. Balaton- Somogy-Tolna-Baranya!
Sziasztok ma vagy holnap estére utazni tudo és akaro pasit keresünk szép méretel rendelkezöt GYULA környékéröl! Arc és intimképet kérünk! alkalmi8284@gmail.com
Sziasztok.Hölgyeket keresek szexkapcsolatra,párokhoz csatlakoznék 3.nak.Győr-Mos.-Sop.-Komárom-Eszt. megyék?Írjatok.Minden érdekelne.
Sziasztok ma vagy holnap estére utazni tudo és akaro pasit keresünk szép méretel rendelkezöt GYULA környékéröl! Arc és intimképet kérünk! alkalmi8284@gmail.com
Sziasztok Hölgyek!
Bp-i, jó megjelenésű, értelmiségi férfiként keresek, -akár hosszú távra is- szintén budapesti hölgyeket, akik vágynak egy kis figyelemre, és kellemes együttlétre. Előny ha bevállalós vagy...
Esetleg kedveled az análsexet is!
Privát üzenetben várom a leveleket!
Köszönöm!
Bp-i, jó megjelenésű, értelmiségi férfiként keresek, -akár hosszú távra is- szintén budapesti hölgyeket, akik vágynak egy kis figyelemre, és kellemes együttlétre. Előny ha bevállalós vagy...

Privát üzenetben várom a leveleket!
Köszönöm!

Sziasztok Lányok!
Voltam már néhány lánnyal ilyen diszkrét kapcsolatban. Mindenkinek sok örömet tudtam adni és vágyaik beteljesülését. Fiatal, vidám, mosolygós, szenvedélyes, sportos, intelligens, Bp-i pasi vagyok. Szeretnék örömet szerezni másoknak is. Képeim a társkeresőben láthatjátok, hozzászólásaimat és néhány eddigi élményemet az adatlapomról és az "Izgat ha megdugom a feleséged" fórum témában meg tudjátok nézni. Ha van nyitottság, akkor írjatok bátran. Bp-en tudok fogadni vagy közelbe utazni is tudok. Sziasztok
Voltam már néhány lánnyal ilyen diszkrét kapcsolatban. Mindenkinek sok örömet tudtam adni és vágyaik beteljesülését. Fiatal, vidám, mosolygós, szenvedélyes, sportos, intelligens, Bp-i pasi vagyok. Szeretnék örömet szerezni másoknak is. Képeim a társkeresőben láthatjátok, hozzászólásaimat és néhány eddigi élményemet az adatlapomról és az "Izgat ha megdugom a feleséged" fórum témában meg tudjátok nézni. Ha van nyitottság, akkor írjatok bátran. Bp-en tudok fogadni vagy közelbe utazni is tudok. Sziasztok
Sziasztok. Szép napot. Randiznék ma este Székesfehérváron nővel vagy párral.
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! Mai nap folyamán nőt,párt fogadnék Újpesten! Részleteket privátban!
Sziasztok! Nőt,párt fogadnék ma Újpesten napközbeni találkára! Részeteket privátban!
Sziasztok!
Zalaegerszegi és környéki hölgyek, asszonyok, lányok és párok!
Ha akartok szombat este/éjszaka hancúrozni egy jót, írjatok a leslie1@citromail.hu-ra!
Zalaegerszegi és környéki hölgyek, asszonyok, lányok és párok!
Ha akartok szombat este/éjszaka hancúrozni egy jót, írjatok a leslie1@citromail.hu-ra!
Sziasztok Lányok!
Sziasztok! Nagyon igényes 40 éves jó szituált pasi vagyok, igényes hasonló beállítottságú hölgyek, párok jelentkezését várom!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Sziasztok! Nagyon igényes 40 éves jó szituált pasi vagyok, ígényes hasonló beálitottságú hölgyek, párok jelentkezését várom!
Akár Budapest, Balatonfüred , Siófok!
Akár Budapest, Balatonfüred , Siófok!
debreceni srácként várom lányok hölgyek jelentkezését
Ecséden és környékén szopnék bármilyen korosztály jelentkezését várom! :P
Hölgyet keresek diszkrét helyem meg oldott! mindent lehet de semmi nem kötelező alapon!

Sziasztok!
Igényes nem független hölgyet keresek laza kapcsolatra.
Esztergom és környéke, Esztergomban helyem van.
Igényes nem független hölgyet keresek laza kapcsolatra.
Esztergom és környéke, Esztergomban helyem van.
Párral, lánnyal ismerkednék. Balaton- Somogy-Tolna-Baranya!