Sziasztok! Keresem azt a 20 és 35 év közötti barátnőmet, aki alapos megismerés után esetleg szívesen eltöltene pár kellemes órát velem és a párommal kötöttségek nélkül. Támogatás ok zolihajni2012@citromail.hu
38 éves igényes, sportos, nem független férfiként keresek hölgyet, lányt vagy párt aki a párja előtt, vagy vele egy szeretkezne, izgatná egy ilyen szituáció. Megbízható, egészséges, élménydús kapcsolat, akár a természetben, autóban is. Orvosként dolgozom, napközben is rá tudok érni, utazás nem gond. Keressetek privátban, mail címem:bomd00@indamail.hu
Somogy-Baranya-Balaton! Nem független igényes sportos ff-ként párokkal , lányokkal ismerkednék priviben.
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok. Bük -Sopron környékén keresek lányt-asszonyt- unatkozó anyukát-szex őrült párokat. Ha valaki szeretné ráhúzni magát a farkamra meglovagolni, esetleg szereti hátulról is az jelentkezzen bátran. Minden érdekel enyhe perverzióban is benne vagyok. Már fáj a szextelenség, fizikai fájdalom van a farkamban ennyi jó nő láttán,és csak áll áll ha akarok valamit kénytelen vagyok magam megoldani.
Budapesten párhoz csatlakoznék ! Szívesen cumiztatnám a nődet miközben te dugod .
Sziasztok.Székesfehérvári 28éves bi pasi(inkább aktiv) vagyok, szivesen csatlakoznek parokhoz, pasihoz vagy holgyhoz.
hellyel rendelkezö nyiregyhazi lányt.holgyet keresek..oralisan kenyesztetnem.otthonaban..kötötsegek nélkül.anyagaikatol mentesen..laju85@citromail.hu cimem.irjatok.
Sziasztok!
Ma Budapestre megyek szórakozni autóval. Valószínüleg alkoholt is fogok fogyasztani (tudom hol van a határ). Sajnos így nem szívesen vezetnék vissza, így keresek olyan párt vagy hölgyet, aki be tudna fogadni hajnalba. Minden jóban benne vagyok heteró alapon!
Várom a leveleket privátban, jó lenne ha többen is írnátok, mert sajnos sok a kamus és a hölgy/pár férfi. Telefonszám szükséges, hogy tudjak pár szót váltani a hölggyel, hogy tényleg valós. Nem gond, ha nem történik semmi, legalább kialszom magam
Előre is köszönöm!
Ma Budapestre megyek szórakozni autóval. Valószínüleg alkoholt is fogok fogyasztani (tudom hol van a határ). Sajnos így nem szívesen vezetnék vissza, így keresek olyan párt vagy hölgyet, aki be tudna fogadni hajnalba. Minden jóban benne vagyok heteró alapon!
Várom a leveleket privátban, jó lenne ha többen is írnátok, mert sajnos sok a kamus és a hölgy/pár férfi. Telefonszám szükséges, hogy tudjak pár szót váltani a hölggyel, hogy tényleg valós. Nem gond, ha nem történik semmi, legalább kialszom magam

Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Zalaegerszegi, vagy környékbeli hölgyet keresek szombat estére/éjszakára.
Írj mail-t, ha érdekel!
Zalaegerszegi, vagy környékbeli hölgyet keresek szombat estére/éjszakára.
Írj mail-t, ha érdekel!
Sziasztok.Szombat " 08,05" estére keresek Bp.-i párt vagy hölgyet,csaj.
Sziasztok szép napot. Nőt vagy párt keresek ma estére Esztergomban. Jó méretű érett 52 éves potens kitartó pasi vagyok. Privátban írjatok! Köszönöm
Sziasztok.Hölgyeket keresek szexkapcsolatra,párokhoz csatlakoznék 3.nak.Győr-Mos.-Sop.-Komárom-Eszt. megyék?Írjatok.Minden érdekelne.
Kiskunhalasi nöt keresek.
Hölgyet vagy párt keresek diszkréten.
Sziasztok! Nagyon igényes 40 éves jó szituált pasi vagyok, igényes hasonló beállítottságú hölgyek, párok jelentkezését várom!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv