Nem függetlenek diszkrét társkeresője
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem vagy független? titokban? független vagy, de szeretsz tilosban járni ? Itt megtalálhatod.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 458 459 460 461 462 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4952   2017. 11. 24. péntek 09:07
just4fun84 just4fun84
Ma és/vagy holnap este kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Helyem is van Pesten a 6. kerületben, rólam a képeket és az infókat megtalálod az adatlapomon, privátban pedig elérsz. wink Szép napot!
#4951   2017. 11. 23. csütörtök 20:39
fiatalsracBPXIII fiatalsracBPXIII
21 éves budapesti srácként, hölgyekkel / párokkal ismerkednék.
#4950   2017. 11. 23. csütörtök 20:17
ttommyka32 ttommyka32
Sziasztok!

Ma vagy holnap estére keresnék unatkozó lányt/hölgyet 35 éves nem független férfiként! Hatvan környékén helyem van, de utazni is tudok! Válaszokat privát üzenetben várok!
#4949   2017. 11. 23. csütörtök 18:09
X Törölt felhasználó (896680)
Sziasztok! Holnap délelőttre keresek nőt vagy párt Érden !!! Részleteket privátban!
#4948   2017. 11. 23. csütörtök 18:08
colamatyi colamatyi
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
#4947   2017. 11. 23. csütörtök 17:44
fefe41 fefe41
Sopron és környékén keresek hölgyet - párt ahol házibarát lennék 48 vagyok. Ha szeretnétek mindkét fél örömére.
feri196906@freemail.hu
#4946   2017. 11. 23. csütörtök 12:52
titokban00 titokban00
Szombat hely ma? Verda van! Írj üzenetet!
#4945   2017. 11. 23. csütörtök 09:44
X Törölt felhasználó (3137882)
30 év alatti szopatni szerető srácot keresek. Viszonzás nem kell. Békéscsaba és környéke. Dughatsz is. Helyem van napközben
#4944   2017. 11. 22. szerda 14:21
fefe41 fefe41
Sopron és környékén keresek hölgyet- párt ahol házibarát lennék 48 vagyok.
feri196906@freemail.hu
#4943   2017. 11. 22. szerda 13:56
X Törölt felhasználó (2659142)
Kispesti férfi aki ráér szombaton? smile
#4942   2017. 11. 22. szerda 08:18
X Törölt felhasználó (1610232) VIP
Titkos diszkrét kapcsolatot keresek Bp-i
Hölgyel , heteró férfiként
hapsy@c2.hu
#4941   2017. 11. 21. kedd 13:15
Metax Metax
Sziasztok! 40 éves igényes jó szituált pasi igényes hölgy vagy párt keres! Utazni tudok helyet megoldom!
#4940   2017. 11. 21. kedd 09:42
X Törölt felhasználó (1417012)
Tisztelt Goldengate Tagok!

Elsősorban én egy párkapcsolatban élő nyíregyházi férfi vagyok. Ezzel a kijelentésemmel bizonyára el is vesztettem az összes embert aki az adatlapomat olvasta éppen. De tovább folytatom, hátha mégis tévedek. Tehát aki maradt, valószínűleg már nem ismerkedési szándékkal, csak csupán kíváncsiságból és jogosan felmerülhet a kérdés bennük, akkor mit is keresek itt? Talán már nem vagyok szerelmes a páromba? De az vagyok! Akkor szexuálisan nem elégít ki? Dehogynem! Valami oka csak van ennek hogy ide kerültem nem? Igen természetesen van! Párom bármennyire is nyitott minden olyan dologra, ami kedvemre való, egy dologra viszont nem az, sajnos nem vonzódik a lányokhoz. Ebből kifolyólag nincs benne abban sem hogy hármasban legyünk egy hölggyel. Tehát ha havonta vagy két havonta megfűszereznénk a szexuális életünket egy nővel, akkor tökéletes lenne minden. Mivel nem így van, ezért kényszerültem ide regisztrálni. Beletörődtem hogy nem erőltethetem rá amit ő nem szeretne. Felvetődik újra egy kérdés, miért nem szakítok vele? Mivelhogy szeretem őt és ezen kívül minden rendben van, emiatt nem akarom elhagyni őt! Feljön egy újabb kérdés, miért nem várok még egy kis időt hátha megszereti később a lányokat? Igaz nem vagyunk olyan régóta együtt, mindössze csak két éve, de úgy vélem hogy a lányok iránti vonzalma később se fog változni. Ezért vagyok itt, mert nekem szükségem van a változatosságra és remélem megtalálom majd köztetek. Úgy gondolom, ez volt a tiszta lépés tőlem, hogy én ezeket elmondtam. Őszintén nyitok felétek. Szerintem ez volt helyén való, mert ha később időpont egyeztetésre kerülne sor, mivel magyaráznám hogy nem érek rá ekkor és akkor. Érthetően esténként nem tudnék találkozni, mindössze csak napközben. Tudom a párommal szemben gerinctelenség, de veletek viszont egyenes vagyok. Ha mindezek ellenére, még így is szívesen megismernél, örömmel fogadom leveled. Hölgyek és párok üzeneteit várom. Ha esetleg csak hozzászólnál vagy tanácsot adnál, azt is szívesen veszem bárkitől. Kívánom mindenkinek hogy találja meg itt a számításait. Szép napot.

Tisztelettel Wife Cheater!
#4939   2017. 11. 21. kedd 08:42
X Törölt felhasználó (1233132)
Sziasztok!
Veszprém megyében élek, olyan párt keresek, kortól függetlenül, akik szívesen látnának egy 44 éves, ápolt, vastag farkú pasit az ágyukban!!! Szóló hölgy is érdekel!
#4938   2017. 11. 20. hétfő 15:59
Metax Metax
Sziasztok! igényes jó szituált pasi igényes hölgy vagy párt keres! Utazni tudok helyet megoldom!
#4937   2017. 11. 20. hétfő 14:46
robman77 robman77
Sziasztok, Szívesen ismerkednék, találkoznék ma du.(maskor is) Nővel, párral. Délpest, Szszmiklós, Dharaszti ill. környékén.
#4936   2017. 11. 20. hétfő 14:24
X Törölt felhasználó (2836132)
Sziasztok!

Szeged és környékén ismerkednék, párok vagy hölgyek és esetleg bi férfiak jelentkezését várom!
#4935   2017. 11. 20. hétfő 09:35
X Törölt felhasználó (1610232) VIP
Titkos diszkrét kapcsolatot keresek
Hölgyel , heteró férfiként tartalmas barátságra
hapsy@c2.hu
#4934   2017. 11. 19. vasárnap 21:28
X Törölt felhasználó (1242682)
miskolci hölggyel vagy párral ismerkednék.
#4933   2017. 11. 19. vasárnap 10:31
colamatyi colamatyi
Kecskeméti párt keresek

... 458 459 460 461 462 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Sigma76 Sigma76
Nyitás ideje: 2009. 10. 08. csütörtök
Üzenetek: 14132db
Utolsó üzenet: ma 15:22

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!