Sziasztok! Nyitott gátlásoktól mentes 35 -55 közötti Szekszárdi párral házaspárral ismerkednék diszkrét kapcsolatra hosszabb távra. Válaszokat privát üzenetben várom.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON egyébként ! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON egyébként ! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Sziasztok ,alkalmi partnert keresek Bp.ten aki alkalmanként szopatna,meg dugna ,fistelne azaz öklözne és még a pisi sex is belefér,sajnos helyem nincs.
Sziasztok "02.24" Szombat estére keresek Bp.i lányt párt jó lazulásra
Holnapra keresek szaunapartnert hölgy, vagy pár személyében Bükfürdőn. "Minden jóban benne vagyok" jeligére
Privát üzeneteket várok.

Privát üzeneteket várok.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Bár meglehet, ilyen nő nem létezik, de hátha mégis!
Anyagilag támogatnám azt a 18 feletti fiatal, (pl. pályakezdő, vagy egyetemi hallgató) nem hivatásos lányt, aki pénzért maszturbálna előttem, egészen élvezésig úgy, hogy közben én is azt tenném magammal. Egyetlen ujjal sem érnék hozzá és ha mindketten elélveznénk, fele annyit adnék érte, mint egy minőségi prostinak egy teljes szexért, gondolom, ez korrekt így. Csak erős libidójú, valódi élvezésre képes lányt keresek, akinél garantált és jól látható a nedvesedés !
Normális, középkorú, kellemes kinézetű, sportos és jóképű értelmiségi férfi vagyok, nagy kísérletező kedvvel. Bp. és Kelet-Magyarország.
Nagyon fontos!: Ne félj tőlem, normális vagyok, intelligens és Hozzád sem érek! Továbbiak fényképes e-mailben. legendalover@gmail.com

Anyagilag támogatnám azt a 18 feletti fiatal, (pl. pályakezdő, vagy egyetemi hallgató) nem hivatásos lányt, aki pénzért maszturbálna előttem, egészen élvezésig úgy, hogy közben én is azt tenném magammal. Egyetlen ujjal sem érnék hozzá és ha mindketten elélveznénk, fele annyit adnék érte, mint egy minőségi prostinak egy teljes szexért, gondolom, ez korrekt így. Csak erős libidójú, valódi élvezésre képes lányt keresek, akinél garantált és jól látható a nedvesedés !
Normális, középkorú, kellemes kinézetű, sportos és jóképű értelmiségi férfi vagyok, nagy kísérletező kedvvel. Bp. és Kelet-Magyarország.
Nagyon fontos!: Ne félj tőlem, normális vagyok, intelligens és Hozzád sem érek! Továbbiak fényképes e-mailben. legendalover@gmail.com
Sziasztok! Akár már ma napközben kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz! Képek és infók az adatlapon, privátban elérsz! Szép napot!
Sziasztok Szolnok környéki hölgyek paral ismerkednek várom priviben üzenetet.
Hölgyeim! Aki szeretne kellemes kényeztetésben részesülni, egy 29 éves sráctól, ne tartsa magában. Helyem van Budapesten. Puszik
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok! Diszkért, zárt játékterem - buli hely minden huncutságra alkalmas.
Ha van kivel de nincs hol, vagy ha csinos hölgy, pár keres fiút- fiú társaságot jelentkezz.
(szóló, bi, homo férfiak kizárva. Bp-Miskolc között félúton terület)
Ha van kivel de nincs hol, vagy ha csinos hölgy, pár keres fiút- fiú társaságot jelentkezz.
(szóló, bi, homo férfiak kizárva. Bp-Miskolc között félúton terület)
Sziasztok.Tudom,hogy "ma még nincs hétvége"de jobb hamarabb keresni .02.24 Szombat estére keresek Bp.i lányt párt jó lazulásra

Sziasztok ismerkednék csinos lányokkal párokkal , Milfekkel , heteró diszkrét igényes fiatal srác vagyok . Helyem van. Utazni tudok . swinger . házibuli is érdekelne . Minden jóban benne vagyok. diszkréció adott elvárt . Email schuster74@ és indamail.hu.
Üdv Mindenkinek .
Üdv Mindenkinek .
sziasztok, rendszeres szexpartnerem keresem, de párokhoz is csatlakoznék, minden jóra! Képeim az adatlapomon!
Sziasztok.Tudom,hogy "ma még csak Szerda van"de jobb hamarabb keresni
.02.24 Szombat estére keresek Bp.i lányt párt jó lazulásra

Tiszaújváros környékén szivesen kényeztetnék elhanyagolt háziaszonyt napközben

32 éves nős pasi. Eger környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal titkos viszony kialakítása céljábòl. Nos 173 cm magas, barna hajú, barna szemű vagyok, átlagos test alkattal( van egy kicsi pocak). Szexben imádok puncit nyalni.
Március 15.-n ismerkedő swiger bulit rendezünk egy Kecskemét közeli tanyán .Odavárunk korosztályunk /50-60/ beli , nyitott gondolkodású párokat. Szeretnénk itt egy baráti társaságot "összekovácsolni".
Szeretnénk szóló hölgyek számra az ismerkedési lehetőségét megadni .Ezért az Ő jelentkezésüket is várjuk.
A jelentkezés arányában szóló férfiakat is befogadunk
Szeretnénk szóló hölgyek számra az ismerkedési lehetőségét megadni .Ezért az Ő jelentkezésüket is várjuk.
A jelentkezés arányában szóló férfiakat is befogadunk