Sziasztok "03.03" Szombat estére keresek Bp.i lányt párt jó lazulásra, átlagos ,ff vagyok és dohányzom Természetesen a diszkréció adót ill elvárt.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék hölgyekkel-párokkal, hetero alapon, nagyon izgatnak a szerepjátékok, és a kukkolás is! Hosszabb távú kapcsolat érdekel igazán! Utazni tudok, helyem nincsen! Diszkréció higénia Adott és Elvárt!! Leveleket privátban várom!
Nőkkel,párokkal ismerkednék Budapesten!! Részleteket privátban!
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Sziasztok!
Hétköznap, napközben is időnként ráérő budapesti vagy környéki (+60 km) hölggyel ismerkedne intelligens, figyelmes, fantáziadús, jóképű pasi. Nem egy alkalomra tervezek. Bővebben privátban.
Hétköznap, napközben is időnként ráérő budapesti vagy környéki (+60 km) hölggyel ismerkedne intelligens, figyelmes, fantáziadús, jóképű pasi. Nem egy alkalomra tervezek. Bővebben privátban.
Szia ! Budapesten elhanyagolt , kiváncsi nő játszótársa lennék ! 23cm
Budapesten lányt , hölgyet keresek!
Sziasztok "03.03" Szombat estére keresek Bp.i lányt párt jó lazulásra
átlagos ,ff vagyok és dohányzom
Természetesen a diszkréció adót ill elvárt.

Szia ! Nagyméretű srác budapesti nőt keres !
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, de utazni sem gond.
E-mailben telefonszám cserére számítunk. cirmoscicus71@gmail.com
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, de utazni sem gond.
E-mailben telefonszám cserére számítunk. cirmoscicus71@gmail.com
Sziasztok "03.03" Szombat estére keresek Bp.i lányt párt jó lazulásra

Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos, szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
18 éves srác vagyok. Pest, sülysáp és környékéről keresek srácot/nőket/párokat! Privátba többi részlet!
Kérlek csak olyanok írjanak, akik rendelkeznek képpel!

Eléggé sokoldalú vágyaid vannak! Az egész országterületén!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 25. vasárnap 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 25. vasárnap 10:36

Törölt felhasználó (3449292)

Mi közöd hozzá?ezek a témák érdekelnek bajod?
Mi közöd hozzá?ezek a témák érdekelnek bajod?
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2018. 02. 25. vasárnap 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 25. vasárnap 10:31

Bírom amikor egy értelmes minden topicba bemásolja ugyanazt a szöveget. Mi jön le belőle? Minden mindegy, csak egy punci legyen már! Nem számít semmi sem, csak lyuk legyen már végre!
Bírom amikor egy értelmes minden topicba bemásolja ugyanazt a szöveget. Mi jön le belőle? Minden mindegy, csak egy punci legyen már! Nem számít semmi sem, csak lyuk legyen már végre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 25. vasárnap 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 25. vasárnap 10:27
Törölt felhasználó (3449292)

Sziasztok 38 éves mindenre nyitott masszőr pasi vagyok keresek 18-60 éves korig lányokat,párokat,asszonyokat nagymamákat.minden megoldás érdekel.anyagi se gond irjatok privit.Ide írd a hozzászólásod!
Sziasztok 38 éves mindenre nyitott masszőr pasi vagyok keresek 18-60 éves korig lányokat,párokat,asszonyokat nagymamákat.minden megoldás érdekel.anyagi se gond irjatok privit.Ide írd a hozzászólásod!
Sziasztok ma estére keresek Bp.i lányt párt jó lazulásra

Sziasztok! Nyitott gátlásoktól mentes 35 -55 közötti Szekszárdi párral házaspárral ismerkednék diszkrét kapcsolatra hosszabb távra. Válaszokat privát üzenetben várom.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON egyébként ! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON egyébként ! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!