Ápolt, jó testű hölgyek punciját nyalnám elélvezésig! Ha nem szeretnéd semmit sem várok cserébe, nekem elég ha jó alaposan kinyalom a puncid és a popsid, az orgazmus garantált! Ápolt, intelligens, helyes pasi vagyok, és imádok puncid nyalni. Diszkréció elvárt és adott!
Zala, Vas, Gyms megye! Olvass adatlapot, írj privit!
Sziasztok! 35-55 közötti nyitott gátlásoktól mentes párral házaspárral ismerkednék diszkréten. Részletesen privát üzeneztben!
Sziasztok!
Hétköznap is ráérő budapesti vagy környéki (+60 km) csinos, arányos testalkatú vagy vékonyabb lánnyal ismerkedne intelligens, fantáziadús, jóképű, diszkrét pasi. Nem egy alkalomra tervezek. Bővebben privátban.
Hétköznap is ráérő budapesti vagy környéki (+60 km) csinos, arányos testalkatú vagy vékonyabb lánnyal ismerkedne intelligens, fantáziadús, jóképű, diszkrét pasi. Nem egy alkalomra tervezek. Bővebben privátban.
Sziasztok.Hölgyeket keresek titkos kapcsolatra.Lehetöleg dús keblüt,csupasz puncist.Pár nöi tagja is lehet.Ismerkedjünk meglássuk mi alakul.Kam szex is érdekel.Szép ápolt 17/5-ös borotvált farkam van.Irjatok üzit.köszi.
Sziasztok! 60-as Budapesti ápolt potens nős pasi,hölgyet,esetleg párhoz csatlakozik a hölgy örömére,nincs búvóhelyem de utazni tudok,kor alkat nem számít,szeresd a szexben mindent,légy nagyon diszkrét,.
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, de utazni sem gond.
E-mailben telefonszám cserére számítunk. cirmoscicus71@gmail.com
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, de utazni sem gond.
E-mailben telefonszám cserére számítunk. cirmoscicus71@gmail.com
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Keresek 18-45 közötti srácokat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel.
Veszprem fejer megyèb pár aki ma este találkozna velünk??
Sziasztok! Debrecenben, napközben keresek partnert felső korhatár nélkül. Diplomás, sportos , negyvenes fiú vagyok!
Sziasztok "03.03" Szombat estére keresek Bp.i lányt párt jó lazulásra, átlagos ,ff vagyok és dohányzom Természetesen a diszkréció adót ill elvárt.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék hölgyekkel-párokkal, hetero alapon, nagyon izgatnak a szerepjátékok, és a kukkolás is! Hosszabb távú kapcsolat érdekel igazán! Utazni tudok, helyem nincsen! Diszkréció higénia Adott és Elvárt!! Leveleket privátban várom!
Nőkkel,párokkal ismerkednék Budapesten!! Részleteket privátban!
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Sziasztok!
Hétköznap, napközben is időnként ráérő budapesti vagy környéki (+60 km) hölggyel ismerkedne intelligens, figyelmes, fantáziadús, jóképű pasi. Nem egy alkalomra tervezek. Bővebben privátban.
Hétköznap, napközben is időnként ráérő budapesti vagy környéki (+60 km) hölggyel ismerkedne intelligens, figyelmes, fantáziadús, jóképű pasi. Nem egy alkalomra tervezek. Bővebben privátban.
Szia ! Budapesten elhanyagolt , kiváncsi nő játszótársa lennék ! 23cm
Budapesten lányt , hölgyet keresek!
Sziasztok "03.03" Szombat estére keresek Bp.i lányt párt jó lazulásra
átlagos ,ff vagyok és dohányzom
Természetesen a diszkréció adót ill elvárt.

Szia ! Nagyméretű srác budapesti nőt keres !