Igényes pasi keres Budapest-Székesfehérvár- Siófok útvonalon igényes hölgyet vagy párt?
Szia, Hölgyem!
Ismerkednék, - diszkréten
beszélgessünk és találkozzunk!
hapsy@c2.hu
Ismerkednék, - diszkréten
beszélgessünk és találkozzunk!
hapsy@c2.hu

Szia!
Ma benne lenék egy közös orálba,vagy más is belefér Kecskemét vagy környékén.Hely van!
Ma benne lenék egy közös orálba,vagy más is belefér Kecskemét vagy környékén.Hely van!
Sziasztok!
Szeretnék ismerkedni intelligens, nyitott hölgyekkel.
Szeretnék ismerkedni intelligens, nyitott hölgyekkel.
sziasztok, kis méretemmel kényeztetnék, párokat 100 éves korig, vagy egyedül álló nőket, asszonyokat, nagymamákat, Pest megye, Budapest, Dunakeszi, Vác !!!
Kecskeméti párt keresek
Tartós, diszkrét kapcsolatra keresnék egy hölgyet.
Miskolcon vagy környékén HÖLGY társaságára vágyom. Kellemes időtöltés, gyengédség,erotika keretei között
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek 50-55 körüli hölgyet tartós szex kapcsolatra. Félősek ábrándozók ne írjanak. feri196906@freemail.hu
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Sziasztok! Holnap estére (szombat 06.30) keresünk bi lányt bpn aki csatlakozna hozzánk mindhármunk örömére!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Ha akad itt olyan hölgy, aki nem kapja meg a testi lelki feltöltődést otthon, az jelentkezzen bátran! Üdv.
Sziasztok.
Holnapra keresek egy idősebb biszex/homo partnert pesten, keleti fele!
Kezdő bi vagyok!
Kérlek írj magadról egy kis bemutatkozást, illetve lehetőleg képpel írj!
RamboJack.
Holnapra keresek egy idősebb biszex/homo partnert pesten, keleti fele!
Kezdő bi vagyok!

Kérlek írj magadról egy kis bemutatkozást, illetve lehetőleg képpel írj!

RamboJack.
Szivesen kényeztetnék hölgyet,pár hölgy tagját.Diszkrét,nem kamus vagyok.
Két hét múlva hétvégén egyedül leszek, és szívesen rosszalkodnék az asszony tudta nélkül hölggyel, vagy idegen párral (bár azt még nem csináltam)

Sziasztok!
Szívesen megismernélek titeket!
Szép estét
Szívesen megismernélek titeket!
Szép estét
Lányt, vagy párt keresek aki oràlisan kielègitene. Támogatás megoldható.
edesondo18@gmail.com Bp. És kke.
edesondo18@gmail.com Bp. És kke.
Sziasztok!
Nem független 33 éves srácként ismerkednék hölgyel, vagy kedves párral Budapesten. Inkább hosszútávú kapcsolat érdekelne de az alkalmi ismeretség is érdekelne.
Akinek felkeltettem érdeklődését írjon privát üzenetet.
Szép napot mindenkinek!
Nem független 33 éves srácként ismerkednék hölgyel, vagy kedves párral Budapesten. Inkább hosszútávú kapcsolat érdekelne de az alkalmi ismeretség is érdekelne.
Akinek felkeltettem érdeklődését írjon privát üzenetet.
Szép napot mindenkinek!