Pont egy ilyen hölgyet szeretnék, csak nem férek bele a kívánt korosztályba. Hasonló adottságokkal hatvanas nő is érdekelne.
(Ez egy válasz szepandi üzenetére (2018. 07. 07. szombat 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 07. szombat 15:04

Sziasztok! Telt , de nem kövér nő vagyok nagy cicikkel. Imadom a szexet de a ferjem nem kívánja. Keresek egy olyan igényes pasit, aki 40 es 50 között van, nagyon potens, nem pici a farka, jó megjelenésű ápolt diszkrét, és búvóhellyel rendelkezik ahol havonta 1x, 2x kényeztetne. Nyilvanos talalkozókat, mozi, vacsora stb, nem szeretnék, éjszaka sem érek rá. Viszont majdnem mindenben benne vagyok. 45 évesen nem akarom elfelejteni a szexet.
Miskolcon és környékén ismerkednék idősebb hölggyel. Érzéki, tartalmas, meghitt együttlétre vágyom anyagiaktól mentesen. Kor, testalkat nem számít csak legyen egy közös szimpátia. Érezzük jól egymást.
Békés--OROSHÁZA között keresek Diszkrét--élvezetekre Vágyo hölgyet vagy párt...Napközben is..
Sziasztok!
Unatkozó feleséget látogatnék Budapesten ma 13 óráig. Ha esetleg valakit érdekelne kérem keressen privátban.
Üdv,
Iru
Unatkozó feleséget látogatnék Budapesten ma 13 óráig. Ha esetleg valakit érdekelne kérem keressen privátban.
Üdv,
Iru
Sziasztok!A héten keresek diszkrét hölgyet titkos Talira!Helyem van!Rólam:Fiatal nagy farkú srác vagyok magas szexkultúrával!
Sziasztok!
Kifejezetten magas férfiként keresek ápolt, átlagos vagy alacsonyabb testalkatú hölgyet.
40-50es korosztályból, szeress jó méretű farkat szopni akár nyilvános helyen is. (próbafülke, mozi, könyvtár, parkoló, vagy ahol felizgat)
Kívánd, hogy kívánjanak és használjanak.
Csak hölgyek, lehetsz pár tagja is az adatlapomon leírtak szerint.
Fejér, Pest, Komárom, Veszprém, Somogy vonzásából.
Köszönöm
Kifejezetten magas férfiként keresek ápolt, átlagos vagy alacsonyabb testalkatú hölgyet.
40-50es korosztályból, szeress jó méretű farkat szopni akár nyilvános helyen is. (próbafülke, mozi, könyvtár, parkoló, vagy ahol felizgat)
Kívánd, hogy kívánjanak és használjanak.
Csak hölgyek, lehetsz pár tagja is az adatlapomon leírtak szerint.
Fejér, Pest, Komárom, Veszprém, Somogy vonzásából.
Köszönöm
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!

Sziasztok! Telt , de nem kövér nő vagyok nagy cicikkel. Imadom a szexet de a ferjem nem kívánja. Keresek egy olyan igényes pasit, aki 40 es 50 között van, nagyon potens, nem pici a farka, jó megjelenésű ápolt diszkrét, és búvóhellyel rendelkezik ahol havonta 1x, 2x kényeztetne. Nyilvanos talalkozókat, mozi, vacsora stb, nem szeretnék, éjszaka sem érek rá. Viszont majdnem mindenben benne vagyok. 45 évesen nem akarom elfelejteni a szexet.
Sziasztok!
Kérlek olvasd el figyelmesen!
XX kerületben elő kevés szabadidővel rendelkezőegyedülálló 36 éves mackos férfi keres csak és kizárólag hölgyet közös esetekhez , szabadidő letöltéséhez. Imadok nyalni, illetve játékosan feldobni az együttlétet ( pl masszázs olajjal v bilincs és ilyen finom kis kiegészítők ). Anal szex hölgy részére nem tabu nálam. Max 45-50 éves korig szeretnek hosszútávra part találni így. Kulturált lakásom van , így hely biztosított. De fel dobhatjuk autós élménnyel is v vízparti esetleg egy nagy réten a csillagok alatt is az estenket wink
Képet találsz az adatlapomon illetve egyéb adatokat.
Üdv. András.
Kérlek olvasd el figyelmesen!
XX kerületben elő kevés szabadidővel rendelkezőegyedülálló 36 éves mackos férfi keres csak és kizárólag hölgyet közös esetekhez , szabadidő letöltéséhez. Imadok nyalni, illetve játékosan feldobni az együttlétet ( pl masszázs olajjal v bilincs és ilyen finom kis kiegészítők ). Anal szex hölgy részére nem tabu nálam. Max 45-50 éves korig szeretnek hosszútávra part találni így. Kulturált lakásom van , így hely biztosított. De fel dobhatjuk autós élménnyel is v vízparti esetleg egy nagy réten a csillagok alatt is az estenket wink
Képet találsz az adatlapomon illetve egyéb adatokat.
Üdv. András.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok! Most szombat éjszaka (07.07) keresünk bi lányt aki beszállna mindhármunk örömére bpn! Ápoltak,szenvedélyesek vagyunk!
Sziasztok én egy helyes, normál testalkatú és intelligens srác vagyok az átlagnál nagyobb mérettel. Pár napig Füreden tartózkodom ezt a pár napot szeretném izgalmasabbá tenni.
Lányt keresek elsősorban de párokhoz is szívesen csatlakozom.
Üdv Dani!
Lányt keresek elsősorban de párokhoz is szívesen csatlakozom.
Üdv Dani!
Egy hét múlva hétvégén szívesen találkoznék egy kívánatos hölggyel, vagy beszállnék harmadiknak pasiként egy párhoz, azt még úgyse csináltam
Ja és Budapest

Sziasztok! Most szombat éjszaka (07.07) keresünk bi lányt aki beszállna mindhármunk örömére! Ápoltak,szenvedélyesek vagyunk!
Eger?
Sziasztok, nagy kár... hogy, elmúltam 65 már
...de, szeretem a kellemeset ...hmmm, főleg az orált

Sziasztok. Hetvegere keresnek egy kedves part vagy szimpatikus holgyet, kozos oromszerzesre, akar valami programmal egybekotve.
Privatban konnyebb a kommunikacio!
Szep napot!
Privatban konnyebb a kommunikacio!
Szep napot!
Sziasztok!
21 éves 13. kerületi srácként ismerkednék.
Akinek bármi kérdése van, írjon nyugodtan. A képekre természetesen adok engedélyt, amennyiben úgy alakul a dolog
21 éves 13. kerületi srácként ismerkednék.
Akinek bármi kérdése van, írjon nyugodtan. A képekre természetesen adok engedélyt, amennyiben úgy alakul a dolog