Sziasztok! Diplomás, igényes, sok mindenre nyitott budapesti TRIÓNK keres negyedik beszállót egy csinos, ápolt, szintén igényes lány, hölgy személyében! Egy nagyon dekoratív hölgy, és 2 sportos pasi várna, 18-as farkakkal! Fontos, hogy szeresd a női bit, hármasunk hölgy tagja ebbe szeretne belekóstolni! Nem kizáró ok a hiánya, de határozott előny, ja szereted az az anális szexet is (rendszeresen csináljuk szendvicsben, Téged is bevennénk ebbe), illetve az orális szex esetében ne viszolyogj a végterméktől
Fényképes jelentkezőket várunk, nekünk is lesznek fotóink!

Sziasztok! Szekszárdi nyitott 35-55 közötti párral házaspárral ismerkednék diszkrét szexkapcsolatra. Várom privát üzeneteket ha ti is ismerkednétek!
Andi keress meg privátban, hasonlóak az elképzeléseink...
(Ez egy válasz szepandi üzenetére (2018. 07. 10. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 10. kedd 08:46

Megírtam egy hosszú hozzászólást erre csak az első mondat jelenik meg
Megírtam egy hosszú hozzászólást erre csak az első mondat jelenik meg
Sziasztok Ákos vagyok 38éves tiszta ápolt 16-17/ 5 borotvalt méret.utazni tudok.hobbim a nyalás akár elvezesig de nem egy alkalmra keresek.masodik hobbim a masszázs akar erotikus masszázs keresek párokat hölgyeket lányokat anyukákat nagymamákat 18-68 ig egyszóval kor alkat nem számit akár valamit valamiért alapon is irj privire nem bánod meg
Kecskemét és környékén keresek hölgyet 35-55 korosztályból.Magas,megbízható 40es ffi vagyok
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Köszönöm a sok levelet
Pont egy ilyen hölgyet szeretnék, csak nem férek bele a kívánt korosztályba. Hasonló adottságokkal hatvanas nő is érdekelne.
(Ez egy válasz szepandi üzenetére (2018. 07. 07. szombat 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 07. szombat 15:04

Sziasztok! Telt , de nem kövér nő vagyok nagy cicikkel. Imadom a szexet de a ferjem nem kívánja. Keresek egy olyan igényes pasit, aki 40 es 50 között van, nagyon potens, nem pici a farka, jó megjelenésű ápolt diszkrét, és búvóhellyel rendelkezik ahol havonta 1x, 2x kényeztetne. Nyilvanos talalkozókat, mozi, vacsora stb, nem szeretnék, éjszaka sem érek rá. Viszont majdnem mindenben benne vagyok. 45 évesen nem akarom elfelejteni a szexet.
Miskolcon és környékén ismerkednék idősebb hölggyel. Érzéki, tartalmas, meghitt együttlétre vágyom anyagiaktól mentesen. Kor, testalkat nem számít csak legyen egy közös szimpátia. Érezzük jól egymást.
Békés--OROSHÁZA között keresek Diszkrét--élvezetekre Vágyo hölgyet vagy párt...Napközben is..
Sziasztok!
Unatkozó feleséget látogatnék Budapesten ma 13 óráig. Ha esetleg valakit érdekelne kérem keressen privátban.
Üdv,
Iru
Unatkozó feleséget látogatnék Budapesten ma 13 óráig. Ha esetleg valakit érdekelne kérem keressen privátban.
Üdv,
Iru
Sziasztok!A héten keresek diszkrét hölgyet titkos Talira!Helyem van!Rólam:Fiatal nagy farkú srác vagyok magas szexkultúrával!
Sziasztok!
Kifejezetten magas férfiként keresek ápolt, átlagos vagy alacsonyabb testalkatú hölgyet.
40-50es korosztályból, szeress jó méretű farkat szopni akár nyilvános helyen is. (próbafülke, mozi, könyvtár, parkoló, vagy ahol felizgat)
Kívánd, hogy kívánjanak és használjanak.
Csak hölgyek, lehetsz pár tagja is az adatlapomon leírtak szerint.
Fejér, Pest, Komárom, Veszprém, Somogy vonzásából.
Köszönöm
Kifejezetten magas férfiként keresek ápolt, átlagos vagy alacsonyabb testalkatú hölgyet.
40-50es korosztályból, szeress jó méretű farkat szopni akár nyilvános helyen is. (próbafülke, mozi, könyvtár, parkoló, vagy ahol felizgat)
Kívánd, hogy kívánjanak és használjanak.
Csak hölgyek, lehetsz pár tagja is az adatlapomon leírtak szerint.
Fejér, Pest, Komárom, Veszprém, Somogy vonzásából.
Köszönöm
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!

Sziasztok! Telt , de nem kövér nő vagyok nagy cicikkel. Imadom a szexet de a ferjem nem kívánja. Keresek egy olyan igényes pasit, aki 40 es 50 között van, nagyon potens, nem pici a farka, jó megjelenésű ápolt diszkrét, és búvóhellyel rendelkezik ahol havonta 1x, 2x kényeztetne. Nyilvanos talalkozókat, mozi, vacsora stb, nem szeretnék, éjszaka sem érek rá. Viszont majdnem mindenben benne vagyok. 45 évesen nem akarom elfelejteni a szexet.
Sziasztok!
Kérlek olvasd el figyelmesen!
XX kerületben elő kevés szabadidővel rendelkezőegyedülálló 36 éves mackos férfi keres csak és kizárólag hölgyet közös esetekhez , szabadidő letöltéséhez. Imadok nyalni, illetve játékosan feldobni az együttlétet ( pl masszázs olajjal v bilincs és ilyen finom kis kiegészítők ). Anal szex hölgy részére nem tabu nálam. Max 45-50 éves korig szeretnek hosszútávra part találni így. Kulturált lakásom van , így hely biztosított. De fel dobhatjuk autós élménnyel is v vízparti esetleg egy nagy réten a csillagok alatt is az estenket wink
Képet találsz az adatlapomon illetve egyéb adatokat.
Üdv. András.
Kérlek olvasd el figyelmesen!
XX kerületben elő kevés szabadidővel rendelkezőegyedülálló 36 éves mackos férfi keres csak és kizárólag hölgyet közös esetekhez , szabadidő letöltéséhez. Imadok nyalni, illetve játékosan feldobni az együttlétet ( pl masszázs olajjal v bilincs és ilyen finom kis kiegészítők ). Anal szex hölgy részére nem tabu nálam. Max 45-50 éves korig szeretnek hosszútávra part találni így. Kulturált lakásom van , így hely biztosított. De fel dobhatjuk autós élménnyel is v vízparti esetleg egy nagy réten a csillagok alatt is az estenket wink
Képet találsz az adatlapomon illetve egyéb adatokat.
Üdv. András.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Kecskeméti nőt vagy párt keresek