Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Sziasztok kedves nővel ismerkednek Szolnok és környéke írj levelet kérlek és meg beszéljük.
Sziasztok én egy 23 éves meleg 170 magas szőke hajú kékeszöld szemű fiú vagyok és 22től 25ig a strand fesztiválon leszek Zamárdiban a szállásom Siófokon lesz szívesen szopnék!!!
Kecskemét +50km körzetében keresek szexkedvelö párt akikhez megfelelö tapasztalattal,rugalmas ráérő idövel csatlakozhatnék.Elhanyagolt hölgy is érdekel hosszabb távon is.183/90 barna, fiatalos,nem dohányzó 40 es ffi vagyok
Olyan pasit keresek Budapesten, akinek tele van a zacsi és nem bánja, ha egy fiú veszi kezelésbe a farkát
Sziasztok ! Szekszárdon pár házaspár hölgy jelentkezését várom tabu és gátlásoktól mentes diszkrét kapcsolatra tartósan ! Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Hölgyet - korrekt és diszkrét férfi keres
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Jövőhéten Zamárdiba megyek Strandfesztiválra. Csatlakozna valaki? Állok mindent!
sziasztok.Veszprém környéki párt,bi pasit keresek.Kezdő vagyok sokmindent kipróbálnék.Uni,passzív szerep érdekelne.Írjatok
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Sziasztok Kaposvár környékéről unatkozó hölgy esetleg?

Sziasztok! Elhanyagolt, vagy kalandvágyó duci, telt, érettebb korosztályhoz tartozó Hölgyeket keresek, akiket kedvük szerint kényeztethetnék! Ilyen hölgytagú párhoz is csatlakoznék, mindenre nyitott vagyok! Imádok nyalni, dugni a húsos puncit, szeretem a természetes, nagy melleket! 38 éves sportos felépítésű, ápolt figyelmes pasi vagyok. Szfvár és Velencei Tó környéke. Pusz!
Sziasztok! Debreceni fiatal(18-25 év) srácot keresek, aki a férjem jelenlétében jól megdugna.Skype elérhetőségem : Witch & Johnny
Sziasztok! Korban hozzánk illö párt keresnénk!
Hali. Ma valaki nagykáta környékéről?

Kedves Hölgyem!
Diszkrét megbízható férfi keresi szeretőjét.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Nem független diszkrét férfi keresgél , ha találna egy hölgyet!
Kedves Hölgyem!
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Kedves Hölgyem!
Diszkrét megbízható férfi keres.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Diszkrét megbízható férfi keres.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.