Kedves Hölgyem!
Diszkrét megbízható férfi keres.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Diszkrét megbízható férfi keres.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Sziasztok ! Nyitott pár házaspár hölgy jelentkezését várom Szekszárdon diszkrét tartós kapcsolatra! Írjatok privát üzenetet ha szeretnétek ismerkedni !
Sziasztok igényes pasi 40 és érett nőkel ismerkednek. Priviben írj puszika nektek.
sziasztok hölgyeim a heten Balatonon tartozkodom laza szex kapcsolatot kersek ! csak hölgyeket keresek !
Kedves Hölgyem!
Diszkrét megbízható férfi ismerkedne.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Kedves Hölgyem!
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Budapesten nem független ápolt pasi,hölgyet keres,kor alkat nem számít,szeresd a szexet adni kapni,én szeretek nyalni.
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Ma estére/holnap délelőttre keresnék olyan debreceni és környéki lányt vagy bi hölgytagú párt akivel jól éreznénk egymást a pasi(k) aktív vagy passzív jelenlétében. Hely van, várunk! Arcképes fotóval jelentkezz Skype elérhetőségemre: Csajosest
Helló Hölgyek
Pest V. környékén keresek Hölgyet-Asszonyt MA esti kalandra
Pest V. környékén keresek Hölgyet-Asszonyt MA esti kalandra

#21414 ma 17:59 Válasz erre (beta)
Lehett4242
Sziasztok!Üdül valaki hajduszoboszlón?Ha van ilyen hölgy,pasi vagy pár és komolyan is gondolja a találkozást velem szivesen meglátogatom ma este is!)Küldj(tek) privátban teloszámot és megbeszéljük a többit!
Lehett4242
Sziasztok!Üdül valaki hajduszoboszlón?Ha van ilyen hölgy,pasi vagy pár és komolyan is gondolja a találkozást velem szivesen meglátogatom ma este is!)Küldj(tek) privátban teloszámot és megbeszéljük a többit!
Sziasztok.41 éves Budapesti àpolt pasi vagyok.Ismerkednék hölgyekkel,pàrokkal.Szép vastag csupasz farkam van....Irjatok.
Kedves Hölgyem!
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Olyan nőt keresek, aki nyitott lenne arra, hogy kinyaljam a punciját, viszonzást nem várok cserébe.
Ma este Kecskemét és környéke ??40 es diplomás fiatalos pasi vagyok tapasztalattal..Párok , hölgyek?
Sziasztok! Augusztus 31. és szeptember 5. között Bükre vagy Celldömölkre közös szaunázásra, illetve szeptember 4-5-én nappali swingerklubba keresünk hasonló korú, KIZÁRÓLAG! hetero párt. Üzeneteket privátban várunk.
Kedves Hölgyem!
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Kedves Hölgyem!
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Nem független, nem kamus 55/178/76 16x4,5 gyengéd, önzetlen, diszkrét férfi hölggyel ismerkedne! Miskolc és környékén.