olyan nőt keresek Nyíregyházán és környékén, aki orális kényeztetésre vágyik
duci szőrős puncit kényesztetnék
párokhoz csatlakoznék
duci szőrős puncit kényesztetnék
párokhoz csatlakoznék
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Hölgyem !
-Szeretőmet keresem akivel rendszeresen találkozva diszkréten együtt tölthetünk pár órát.
Én ápolt független középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
-Szeretőmet keresem akivel rendszeresen találkozva diszkréten együtt tölthetünk pár órát.
69elefant@gmail.com
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n
Hölgyem !
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Ma estére kerek partnert csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján 45 év felett!Priviben keress!
Át kellene nevezni --Hapsy --oldalnak
Sziasztok!Ismerkednék elsősorban Kaposvári telt,nagymellű hölgyel anyagiaktól mentes sex céljából
Utazni tudok,így Somogy,Tolna?Baranya megyei hölgyek jelentkezését is szívesen veszem

Hölgyem !
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Hölgyem !
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
sziasztok én egy Bajai srác vagyok 26 éves és szeretném ha valaki megalázna! Biszex vagyok és minden extrém bizzar dologra nyitott, fiúktól és lányoktól vagy akár pároktól! 100% diszkréciót viszont elvárok és én is megadom! Sajnos utazni nem tudok messzire max 10km körzetben! Akit érdekel irjon e-mailt! bevalalok93@gmail.com
Hölgyem !
-Szeretőmet keresem akivel rendszeresen találkozva diszkréten együttölthetünk pár órát.
69elefant@gmail.com
-Szeretőmet keresem akivel rendszeresen találkozva diszkréten együttölthetünk pár órát.
69elefant@gmail.com
Sziasztok!
Sanya vagyok!
Keresnék lányokat,párokat kukkoldra,vagy másra?!
Táv nem gond!
Többit privátban!
Üdv.:Sanya
Sanya vagyok!
Keresnék lányokat,párokat kukkoldra,vagy másra?!
Táv nem gond!
Többit privátban!
Üdv.:Sanya
Sziasztok !
Szívesen csatlakoznék egy párhoz.
Szívesen csatlakoznék egy párhoz.

Sziasztok.Szombat nappalra keresek Bp-i párt csajt

Hölgyem !
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Hölgyem !
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok!Ma déltől egész nap az Árpád fürdőben leszünk Fehérváron.Lányokkal szívesen ismerkednènk!Priviben irjatok!
sziasztok.Veszprém környéki párt,bi pasit keresek.Kezdő vagyok sokmindent kipróbálnék.Uni,passzív szerep érdekelne.Írjatok
Hölgyem !
- szeretkeznék, találkoznék veled. Diszkréten.
Ápolt ötvenes független férfi- helyem van.
69elefant@gmail.com
- szeretkeznék, találkoznék veled. Diszkréten.
Ápolt ötvenes független férfi- helyem van.
69elefant@gmail.com