Hölgyem!
-Szeretőmet keresem akivel rendszeresen találkozva együtt élvezhetjük a társaságunkat.
Én ápolt független egyedül élő korrekt középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
-Szeretőmet keresem akivel rendszeresen találkozva együtt élvezhetjük a társaságunkat.
Én ápolt független egyedül élő korrekt középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Budapest- Székesfehérvár hölgy vagy pár?
Bi pasi csatlakozna parokhoz Győr és környéke. Igényes ápolt diszkrét vagyok.
Hölgyem!
Én ápolt független egyedül élő középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Én ápolt független egyedül élő középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
hali hétkőznap kora délutáni orákba autos hőlgyet nyalnék hosszutávon autodba mehet a dolog
Hölgyem!
Én ápolt független egyedül élő középkorú diszkrét férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Én ápolt független egyedül élő középkorú diszkrét férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Hölgyem ismerkedne egy Diszkrét, és korrekt kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszhaju ,
övenhez közeli férfivel?
Írjon , 69elefant@gmail.com -ra
teljes diszkréció és önzetlen odaadó szerető
szimpátia alapján üdvözlettel Hapsy
övenhez közeli férfivel?
Hölgyem ismerkedne egy Diszkrét, és korrekt kapcsolatra vágyó
övenhez közeli férfivel?
övenhez közeli férfivel?
Sziasztok!
Csinos, nem független hölgy diszkrét testőre és hangulatjavítója lenne egy okleveles, jóképűnek tartott, megbízható, vidám természetű masszőr. Privátot írj, ha érdekelne ez a lehetőség.
Csinos, nem független hölgy diszkrét testőre és hangulatjavítója lenne egy okleveles, jóképűnek tartott, megbízható, vidám természetű masszőr. Privátot írj, ha érdekelne ez a lehetőség.
Budapest - Székesfehérvár hölgy vagy pár ismeretségét keresem.
Sziasztok, most ráérő hölgy?
Szia kedves idegen,
Hazassagaban nem boldog, 30as pasikent keresem az élet örömét.
Szolhat ez csak egyszeri szexről, de akár hosszabban tartó titkos kapcsolatról is.
Ha van kedved/kedvetek ismerkedni írj/írjatok privátban,minden mast megbeszelunk
Párokhoz is csatlakoznék.
Mivel nem függetlenként keresek, elég szűken behatárolható az az idősáv amikor nekem alkalmas lehet, ezért első körben helyben keresnék. Az évben adódhatnak olyan pillanatok amikor szabadabban, távolabb is nézelődhetek.
Szolhat ez csak egyszeri szexről, de akár hosszabban tartó titkos kapcsolatról is.
Ha van kedved/kedvetek ismerkedni írj/írjatok privátban,minden mast megbeszelunk

Mivel nem függetlenként keresek, elég szűken behatárolható az az idősáv amikor nekem alkalmas lehet, ezért első körben helyben keresnék. Az évben adódhatnak olyan pillanatok amikor szabadabban, távolabb is nézelődhetek.
Sziasztok! Pár házaspár diszkrét barátja lennék Szekszárdon kölcsönös kényeztetésre örömökre tartósan. Ha találkoznátok írjatok privát üzenetet és megbeszéljük!
sziasztok.Veszprém környéki párt,bi pasit keresek.Kezdő vagyok sokmindent kipróbálnék.Uni,passzív szerep érdekelne.Írjatok
Szia kedves idegen,
Mivel nem függetlenként keresek, elég szűken behatárolható az az idősáv amikor nekem alkalmas lehet, ezért első körben helyben keresnék. Az évben adódhatnak olyan pillanatok amikor szabadabban, távolabb is nézelődhetek

Mivel nem függetlenként keresek, elég szűken behatárolható az az idősáv amikor nekem alkalmas lehet, ezért első körben helyben keresnék. Az évben adódhatnak olyan pillanatok amikor szabadabban, távolabb is nézelődhetek
Szisztok,
Ma este Budapesten sportos, intelligens, ápolt pasi pár, hölgy ismerettségét keresi.
Lakás van, csak nálam randizom.
Ma este Budapesten sportos, intelligens, ápolt pasi pár, hölgy ismerettségét keresi.
Lakás van, csak nálam randizom.
Ma Aktív férfit keresek,közös játszadozásra.Kecskemét vagy környékén.Hely van!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Sziasztok. Ma este keresek BP. I pár elhanyagolt hölgyet, unatkozó csajszi.
BP-i. 43 éves dohányzó ff vagyok
BP-i. 43 éves dohányzó ff vagyok

Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n