Sziasztok. Ismerkednék beszélgetnék kötetlenül. Csak hölgyek és párok és csak privát üzenetet kérek.
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl.
Hosszabb távú, diszkrét viszonyhoz keresek budapesti hölgyet.
Szia , írtam privát. Kérlek jelezhetik vissza. Köszönöm. Etele
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2019. 03. 08. péntek 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 08. péntek 09:41

Ma és holnap estére valaki?Vagy mindenki beszari és kamus itt?Csak 45 felettik és privibe ha van igazi férfi is itt aki találkozni is mer egy nővel!Kép nélküliek ne írjanak és van egy adatlapom is!!
Hölgyem!
Keresek egy kellemes kapcsolatot. ápolt
középkorú diszkrét férfi vagyok.
Bp.
Bp.
Sziasztok! Akár már ma este kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz, Pesten! Képek és infók az adatlapomon, privát üzenetben pedig elérsz! Szép napot!
Sziasztok, fiatal, sportos, potens, Pest megyei pasi vagyok és szívesen csatlakozom nőkhöz illetve párokhoz! Akár csak Kukkolni is.
Sziasztok!Hajdú-bihari igényes biszex pasi vagyok hölgyet ,párt, fiút keresek ma estére!Helyet megoldom de utazni is tudok.Az érzéki szexet szeretem sok sok extrával!Írjatok és beszéljük meg a továbbiakat!

itt a hosszuhétvége ..keresek párt .lányt kellemes kikapcsolodásra.irj ha érdekel

szép estét sziasztok hőlgyeim valaki booldoggá tudna tenni tikos kapcsi csak autos hőlgy előny
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok!Hajdú-bihari igényes biszex pasi vagyok hölgyet ,párt, fiút keresek ma estére!Helyet megoldom de utazni is tudok.Az érzéki szexet szeretem sok sok extrával!Írjatok és beszéljük meg a továbbiakat!
Hajdú-Biharban szopni szeretnék, vagy hármasban a hölgy jelenlétében, vagy csak kettesben, végig szájbaélvezéssel.
Pár házibarátja lennék!Szimpátia, higiénia ,iq fontos!
Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Eger és környéke férfias bi aktív vagy kezdő aktív pasit keresek 40 felett.
Hajdú-Biharban szopni szeretnék, vagy hármasban a hölgy jelenlétében, vagy csak kettesben, végig szájbaélvezéssel.
Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok! Péntek-szombat-vasárnap szabad vagyok, kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Helyem van a VII. kerületben, de utazni is tudok. Képek, infók az adatlapomon, privátban elérsz! Szép napot!
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n