Hölgyem!
Kereslek egy kellemes kapcsolat reményében. ápolt
középkorú független, diszkrét férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
30-as éveiben járó Bp.i srác keresi szabadidő partnerét. Üdv.
Sziasztok! Péntek-szombat-vasárnap napközben szabad vagyok, kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Helyem van a VII. kerületben, de utazni is tudok. Képek, infók az adatlapomon, privátban elérsz! Szép napot!
Sziasztok! Ma estére Szekszárdon megbízható diszkrét partnert keresek talihoz pár/házaspár személyében ! Privibe keress megbeszéljük!
Eger és környéke, férfias, szőrös testű, aktív bi férfit keresek, 40 felett, nem baj ha kezdő vagy
Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Hölgyem!
Keresek egy kellemes kapcsolatot. ápolt
középkorú diszkrét férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok! Kivel lehet töltetni a hosszú 7végét? Csak akkor jelentkezzen ha találkozni is mersz. Köszönőm!
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n
Sziasztok! Péntek-szombat-vasárnap szabad vagyok, kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Helyem van a VII. kerületben, de utazni is tudok. Képek, infók az adatlapomon, privátban elérsz! Szép napot!
Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Hajdú-Biharban szopni szeretnék, vagy hármasban a hölgy jelenlétében, vagy csak kettesben, végig szájbaélvezéssel.
Eger és környéke férfias bi aktív vagy kezdő aktív pasit keresek 40 felett.
Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Pár házibarátja lennék!Szimpátia, higiénia ,iq fontos!
Hajdú-Biharban szopni szeretnék, vagy hármasban a hölgy jelenlétében, vagy csak kettesben, végig szájbaélvezéssel.
Sziasztok!Hajdú-bihari igényes biszex pasi vagyok hölgyet ,párt, fiút keresek ma estére!Helyet megoldom de utazni is tudok.Az érzéki szexet szeretem sok sok extrával!Írjatok és beszéljük meg a továbbiakat!
Kecskeméti párt keresek
szép estét sziasztok hőlgyeim valaki booldoggá tudna tenni tikos kapcsi csak autos hőlgy előny
itt a hosszuhétvége ..keresek párt .lányt kellemes kikapcsolodásra.irj ha érdekel