Hölgyem!
Kereslek egy kellemes kapcsolat reményében. diszkrét ápolt férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Kereslek egy kellemes kapcsolat reményében. diszkrét ápolt férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Sziasztok! Ma napközben masszíroznék, kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képek és infók az adatlapomon, privátban elérsz. Ha szükséges helyem is van a VII. kerületben. Szép napot! Laci
Sziasztok ma estére (03.16) keresek BP.i párt, elhanyagolt hölgyet.Dohányzom nem kamus találkozni,és cselekedni is merő ff vagyok.
Hölgyet keresek egy kellemes kapcsolat reményében.
ápolt középkorú független, elvált férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
ápolt középkorú független, elvált férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Kellemes masszírozásokra vágyó és nyalakodásokat is igénylő hölgyet-hölgyeket keresek sok-sok szeretettel. Yonimasszírozás is órákig... feleségeknek a párjuk jelenlétében is. Érdeklődő üzenetek: nyelv111ek@gmail.com
Sziasztok! Akár már ma napközben kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képek és infók az adatlapomon, privátban elérsz és helyem is van a VII. kerületben. Szép napot!
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok ma estére (03.16) keresek BP.i párt, elhanyagolt hölgyet.Dohányzom nem kamus találkozni,és cselekedni is merő ff vagyok.
Sziasztok!
András vagyok!
Ismerkednék párral,hőlgyel minden jóra! Kukkolásra is!
Táv nem gond!
Minden érdekel!!
Üdv.: Andris
kissa740909@gmail.com
András vagyok!
Ismerkednék párral,hőlgyel minden jóra! Kukkolásra is!
Táv nem gond!
Minden érdekel!!
Üdv.: Andris
kissa740909@gmail.com
Hölgyem!
Kereslek egy kellemes kapcsolat reményében. ápolt
középkorú független, diszkrét férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
30-as éveiben járó Bp.i srác keresi szabadidő partnerét. Üdv.
Sziasztok! Péntek-szombat-vasárnap napközben szabad vagyok, kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Helyem van a VII. kerületben, de utazni is tudok. Képek, infók az adatlapomon, privátban elérsz! Szép napot!
Sziasztok! Ma estére Szekszárdon megbízható diszkrét partnert keresek talihoz pár/házaspár személyében ! Privibe keress megbeszéljük!
Eger és környéke, férfias, szőrös testű, aktív bi férfit keresek, 40 felett, nem baj ha kezdő vagy
Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Hölgyem!
Keresek egy kellemes kapcsolatot. ápolt
középkorú diszkrét férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok! Kivel lehet töltetni a hosszú 7végét? Csak akkor jelentkezzen ha találkozni is mersz. Köszönőm!
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n
Sziasztok! Péntek-szombat-vasárnap szabad vagyok, kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Helyem van a VII. kerületben, de utazni is tudok. Képek, infók az adatlapomon, privátban elérsz! Szép napot!
Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com