Hölgy vagy pár Szfvár - Budapest környékén akihez csatlakozni lehet?
Sziasztok!Hajdú-bihari igényes biszex pasi vagyok hölgyet,párt,pasit keresek ma estére!Helyet megoldom de utazni is tudok.Okleveles gyógymasszőr vagyok!
Részletek privátban!

Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl.
Hölgyem!
Kereslek hosszabb távon kellemes együttlétre Én ápolt diszkrét férfi vagyok helyem van .Bp.
69elefant@c2.hu
Kereslek hosszabb távon kellemes együttlétre Én ápolt diszkrét férfi vagyok helyem van .Bp.
69elefant@c2.hu
Szvingerbe vagy más buliba eljönne velem ma valaki?
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl.
Helló Sziasztok ma estére keresek szexpartner, Bp.i pár, csajszit személyébe,kinek lenne kedve ismerkedni?
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Sziasztok! Megbízható férfiként szintén megbízható pár/házaspár ismeretségét keresem Szekszárdon Szombat esti talihoz kellemes együttlétre kölcsönös kényeztetésre! Levelet privát üzenetben várom
Sziasztok! Ma estére keresek fogadni tudó nőt vagy párt bpn! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Sziasztok!
Hölgyem!
Kereslek egy kellemes együttlétre Én ápolt diszkrét férfi vagyok helyem van.
69elefant@c2.hu
69elefant@c2.hu
Sziasztok! Ma estére keresek fogadni tudó nőt vagy párt bpn! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Sziasztok!
55/178/74 16x4,5 miskolci nem független férfi hölgyet keres kötetlen kapcsolathoz! Hely Miskolcon rendben. Bizalom, diszkréció, szimpátia fontos! Kor, alkat nem feltételek!
Fejér megyei 53éves pár keres párt v.. pasit!!
Hölgyem!
69elefant@c2.hu
69elefant@c2.hu
Hölgyem!
Kereslek egy kellemes együttlétre Én ápolt férfi vagyok helyem van.
69elefant@c2.hu
Kereslek egy kellemes együttlétre Én ápolt férfi vagyok helyem van.
69elefant@c2.hu
Levelezőpartnerem keresem egy kedves lány személyében.
Én egy 30-as, nem független, fantáziadús srác vagyok, aki nem csak a szexről tud/szeretne írogatni.
Kedvelem a tabumentes beszélgetéseket, tényleg bármiről szívesen levelezek, írj bátran.
albat_ross@freemail.hu

Sziasztok! Ma vagy holnap napközben ráérő és fogadni tudó nőt vagy párt keresek bpn! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Sziasztok!