Szép estét ! Hölgyekkel ismerkednék,huncutkodnék!

46/187/97 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
Sziasztok utazni tudó pasit,lányt,párt keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl
Budapesti ápolt nem független pasi,hölgy partnert, esetleg párhoz csatlakozik a hölgy örömére,kor alkat nem számít,légy ápolt és diszkrét,szeretek nyalni,képem van fent,privátban keres.
Heves megye és környéke, Eger, férfias bi aktív pasit keresek, 40 felett, akár kezdőt is.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Szenvedélyes XXX találka nálam...
47/187/97 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
47/187/97 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn. Helyem sajnos nincs. Ápolt, egészséges, potens férfi vagyok. Viber számot adok ha úgy alakul! Sziasztok!
Sziasztok Szivesen ismerkednék hölgyekkel,pàrokkal titokban.Nagy mell a vàgyam,de nem feltétel.irjatok.szép borotvàlt vastag farkam van...
sziasztok autodba vagy kocsidba ilyen hőlgyet keresek aki tud jőnni nem vagyok független nyalnék szép ápolt puncit aki tud jőnni az irjon
Sziasztok! Akár ma kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képek és infók az adatlapon, privátban elérsz! Hely is akad a VII. kerületben.
Laci

Sziasztok! Szombat este párt/házaspárt kényeztetnék diszkréten Szekszárdon és környékén kölcsönös élvezetekre mindeki örömére! Keress privát üziben ha taliznátok!
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn. Helyem sajnos nincs. Ápolt, egészséges, potens férfi vagyok. Viber számot adok ha úgy alakul! Sziasztok!
Sziasztok. Pén. Szom. Vas. este Egerben szivesen kalandoznék. Mindenre is nyitott vagyok. 29éves átlagos mérettel. Írjatok itt vagy a stratogabor@gmail.com ra
Sziasztok! Budapesti nem független 60-as ápolt pasi,hölgy partnerét keresi,kor alkat nem számít,légy diszkrét,szeresd ha nyalnak,képeim van fen,privátban keres.
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl
Sziasztok! Szombat estig teljesen szabad vagyok, kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képek és infók az adatlapon, privátban elérsz! Hely is akad a VII. kerületben.
Laci

Ma este valaki?Az adatlapom alapján keresek!Priviben keress!
Levelezőpartnerem keresem egy kedves lány személyében.
Én egy 30-as, nem független, fantáziadús srác vagyok, aki nem csak a szexről tud/szeretne írogatni...
Kedvelem a tabumentes beszélgetéseket, tényleg bármiről szívesen levelezek, írj bátran.
albat_ross@indamail.hu

Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!