nem független 40es pasi vagyok hosszu távra keresek szexpartnert nyiregyháza -demecser környékén
Még mindig keressük szexuálisan rendkívül túlfűtött alkalmi partnernőmhöz és jómagamhoz azt a lányt/hölgyet, aki betársulna hozzánk harmadiknak közös masztihoz, vagy bármi máshoz is, az egészséges határokon belül.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, telt alkatú, sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs, akit esetleg extra, így pl. a bugyi fétis, vagy az ízléshatáron belüli pisiszex érdekel, jól járhat velünk...
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás..
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
Sajnos PÁRT SEM KERESÜNK, kizárólag hölgyek levelét várjuk, de azt nagyon!!!
blacksunrise32@gmail.com
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, telt alkatú, sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs, akit esetleg extra, így pl. a bugyi fétis, vagy az ízléshatáron belüli pisiszex érdekel, jól járhat velünk...
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás..
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
Sajnos PÁRT SEM KERESÜNK, kizárólag hölgyek levelét várjuk, de azt nagyon!!!
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok.
Péntek estére Gödöllőre keresek 20 cm-nél nagyobb intim mérettel rendelkező partnert kizárólag a barátnőm örömére.
Péntek estére Gödöllőre keresek 20 cm-nél nagyobb intim mérettel rendelkező partnert kizárólag a barátnőm örömére.
Sziasztok! A hétvégén Szombaton 5 fős baráti társasággal megyünk az Adriára egy vitorlásra. Szívesen magunkkal vinnénk vidám fiatal hölgyeket. Mindent szabad, de ami ott történik ott is marad. Címszóval.
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok! Keszthely-marcali-nagykanizsa közt keresek lányt akit bevezethetek egy kis fülledt erotikába! Hely adott,megyek érted,vendégem vagy! Barátság extrákkal.. Persze nem feltétel,és férfi nő közt amúgy sincs barátság...
Jóképű, vastag, nagy farkú srác keres hölgyet, párt Zalaegerszeg, Szombathely környékén. Higiénia, ápoltság, óvszer használata feltétel! Írj privit!!!
Szivesen cumiztatnék ma este valakit,aki nem fél egy szép faroktól ! Helyem van a 7.kerületben ! Nem hátrány,ha fiatal vagy és lenyeled !
Sziasztok Monor környékén keresnék párt...minden megoldás érdekel
Sziasztok!
Győrben és környékéről keresek elhanyagolt vagy csupán csak kalandra vágyó kedves hölgyet, esetleg bevállalós párt! Igényes, izmos nagyméretű pasi vagyok! Leginkább Napközben érek rá, de hétköznap este is megoldható néha! Többes tapasztalatom van! Hölgyeim, párocskák, írjatok! Diszkréció adott és elvárt! Csók: Tomi
Győrben és környékéről keresek elhanyagolt vagy csupán csak kalandra vágyó kedves hölgyet, esetleg bevállalós párt! Igényes, izmos nagyméretű pasi vagyok! Leginkább Napközben érek rá, de hétköznap este is megoldható néha! Többes tapasztalatom van! Hölgyeim, párocskák, írjatok! Diszkréció adott és elvárt! Csók: Tomi
Kedves pár titkos'diszkrét házibarátja lennék akár rendszeresen is.Fotóim vidim vannak fent.Írjatok nyugodtan.
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok, exotikus hölgyet keresek hosszabb távra. Fekete vagy ázsiai hölgyel ismerkednék.
Sziasztok Szombat estére keresek elhanyagolt anyukát,hölgyet vagy kaland vágyó párt.Bp-i vagyok sajnos csak utazni tudók,és dohányzok

Sziasztok! Keresem azt a hölgyet, akivel közösen kényeztethetnénk a férjem, illetve egymást. Privát leveleket várok. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok Szombat estére keresek elhanyagolt anyukát,hölgyet vagy kaland vágyó párt.Bp-i vagyok sajnos csak utazni tudók,és dohányzok

Fonyód környéki LÁNY kielégítetlen potenciával?
Miskolcon urak kívánságát leljesíteném
Szigetvár, Kaposvár környéki hölgyet vagy párt keresek, férfias, 40 éves pasi vagyok.
Kedd reggeli szexhez keresek biszex part Budapesten. Hely nalam is ok! csak par
Érdi nem független hölgyet keresek kényeztetésre hosszú távra ,Érezzük jól egymást !