Mai nap akár most valaki 3diknak férfit keressünk,ha szeretnéd nézni,de akár be is szállhatsz!huncut92@citromail.hu-ra varjuk leveleket!
Sziasztok! Budapesti 60-as ápolt nős pasi vagyok,hölgy esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére,amolyan házi barátnak,helyem nincs de utazni tudok,privátban keres ha esetleg meg felelnék,kép van fen.
Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban!
Péntek vagy szombat estére helyet tudok biztosítani hölgynek, lány-lány vagy fiú-lány párnak...látványért, vagy beszálnék a hölgy örömére...részletekért írj...
Mai nap akár most valaki 3diknak férfit keressünk,ha szeretnéd nézni,de akár be is szállhatsz!huncut92@citromail.hu-ra varjuk leveleket!
Nyíregyházi hölgyeket keresek , vagy hármashoz párokat.
hello
miskolci 47-58 év közötti hölgyel ismerkednék
miskolci 47-58 év közötti hölgyel ismerkednék
Sziasztok.
Péntek estére."05.11"Bp-i 43 nős pasiként keresek . Bp-i játszótársat pár vagy szóló nő személyébe
Péntek estére."05.11"Bp-i 43 nős pasiként keresek . Bp-i játszótársat pár vagy szóló nő személyébe

Sziasztok! Ismerkednék 35-55 év közötti nyitott Szekszárdi párral házaspárral diszkrét szexkapcsolatra. Válaszokat privát üzenetben!
Lelkes tüzes kikapcsolódásra vágyó Nő ismeretségét keresem Veszprémből.41 éves Ördögi padiként.E kortól vagy e fölötti hölgyek
Nem szókimondó levelét várom
.Barátsagot keresek nem kalandot! Ámde lehet titokban!!
Nem szókimondó levelét várom

Házaspár keres szakképzett, masszázsággyal rendelkező masszőrt, aki az asszonyt szakszerűen megmaszírozná, közben, vagy utána az asszony jelenlétében a férjet megszopatná, esetleg szopná.
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Keresek 18-65 közötti férfiakat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel, illetve kikapcsolódni vágyó férfi társaságokat is szivesen kényeztetnék.
Ismerkednék Hölgyel aki odaadó diszkrét kapcsolatra vágyik.
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot G.
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot G.
Sziasztok!Titkos szexkapcsolatra vagy alkalmi szexre keresek diszkrét igényes hölgyet/lányt!Olyanok levelét várom akik szeretik a NAGY INTIM MÉRETET!
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, valóban izmos, szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább, de bármi megoldható! Hely hétköznap van, kocsis kaland is érdekel! Utazni NEM tudok! Írjatok!! Üdv: T
Sziasztok, Budapest, sülysáp, és környékéről keresek partnert közös szórakozásra!
18éves pest mellet élő átlagos srác vagyok, diszkréció adott és elvárt!
Kérlek csak akkor írj ha rendelkezel képpel és tudsz egy rendes "bemutatkozást" írni!
Köszi :*
18éves pest mellet élő átlagos srác vagyok, diszkréció adott és elvárt!
Kérlek csak akkor írj ha rendelkezel képpel és tudsz egy rendes "bemutatkozást" írni!

Köszi :*
Egylanyt keresek aki alkalmanként a szàjàval kielègítene. Meghàlàlnàm anyagilag.
egylanyoralra@gmail.com.
egylanyoralra@gmail.com.
Sziasztok!
Kizárólag fiatal (18-24) diáklányt keresek, akivel a ternészet lágy ölén tudnék találkozni. 1-2 órás "séta" a természetben..
Csak ami mindkettőnknek jó! 25e támogatást tudnék nyújtani/alkalom.
Ápoltság, diszkréció garantált, hivatásos hölgyek kíméljenek.
Utazni tudok.
Kizárólag fiatal (18-24) diáklányt keresek, akivel a ternészet lágy ölén tudnék találkozni. 1-2 órás "séta" a természetben..

Csak ami mindkettőnknek jó! 25e támogatást tudnék nyújtani/alkalom.
Ápoltság, diszkréció garantált, hivatásos hölgyek kíméljenek.
Utazni tudok.
Sziasztok!
39 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó (nincs ideálom vagy megfog valami vagy nem) az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
39 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó (nincs ideálom vagy megfog valami vagy nem) az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok