Keresek 18-65 közötti férfiakat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel, illetve kikapcsolódni vágyó férfi társaságokat is szivesen kényeztetnék.
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem.
Sziasztok!
Holnap napközben lenne szabadidőm Budapesten, aminek a kellemes eltöltéséhez keresek partnert/partnereket! Lányt, hölgyet, párt! Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott, sportos, harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel! Képeim vannak a megfelelő jelentkező(k)nek!
Írjatok!
Holnap napközben lenne szabadidőm Budapesten, aminek a kellemes eltöltéséhez keresek partnert/partnereket! Lányt, hölgyet, párt! Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott, sportos, harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel! Képeim vannak a megfelelő jelentkező(k)nek!
Írjatok!
Sziasztok! Mindenre nyitott 35-55 közötti párral házaspárral ismekednék Szekszárdon tartós diszkrét kapcsolatra.Irj privát üzenetet ha komolyan gondolod és valóban ismekedni szeretnétek.Köszi!
Sziasztok Bp-i 43 nős pasiként keresek Péntek vagy Szombat estére Bp-i játszótársat pár vagy szóló nőt személyébe Benne vagyok minden izgi dologba ami élvezetes.Ha gondoljátok keresete itt privátba és megbeszéljük.
Dohányzók,sajnos fogadni nem tudók . Laca
Dohányzók,sajnos fogadni nem tudók . Laca
Kecskeméti párt vagy nőt keresek
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, valóban izmos, szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább, de bármi megoldható! Hely hétköznap van, kocsis kaland is érdekel! Utazni NEM tudok! Írjatok!! Üdv: T
Aszód -Hatvan kk. Hölgy nem volna?
Szabad e locsolni?
Feldobnám a húsvéti ünnepkört és a nap folyamán bármikor kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képeket és minden infót rólam megtalálsz az adatlapomon, de előbbieket persze tudok még küldeni ha igény van rá. Privátban elértek! Boldog nyulat!

Sziasztok!!! Napközben pároknak végignézném szeretkezésüket,kérésükre beszállok 3 - iknak .....sok mindenre nyitott 40 - es nős helyes fiatalember vagyok....Bp és környéke..
Sziasztok!!! Napközben pároknak végignézném szeretkezésüket,kérésükre beszállok 3 - iknak .....sok mindenre nyitott 40 - es nős helyes fiatalember vagyok....Bp és környéke..
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Aszód -Gödöllő -Hatvan kk. Hölgy talira nem volna?
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keres egy alig használt apuka egy szintén alig használt anyukát. Strapáljuk le egymást.
feri196906@freemail.hu
feri196906@freemail.hu
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, valóban izmos, szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább, de bármi megoldható! Hely hétköznap van, kocsis kaland is érdekel! Utazni NEM tudok! Írjatok!! Üdv: T
Aszód -Gödöllő kk Hölgy ma esti talira nem volna?
Sziasztok.Holnap estére 03.31 "Szombat"Keresek Bp-i csajszit,párt,értebb hölgyet

Egy kellemes wellness hétvégét eltöltenék egy olyan lánnyal, aki el tud szabadulni egy két napra és a kellemes dolgoknak szeretne élni ez idő alatt.
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár és környékén.