Sziasztok! 42 éves, 168/90, diszkrét,megbízható, intelligens férfiként hasonló hölgyet vagy párt keresek (csak a hölgy örömére) 03.30-ra vagy 31-re, Zalaegerszeg +100km-es körzetből.
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár és környékén.
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, és szivesen fogadunk.
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Keresek 18-45 közötti srácokat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel.
Sziasztok!
Mi is ilyen pár vagyunk.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
szia!
szexben határozott, vadabb dolgokat is kedvelő, férfias pasi vagyok!
szexpartnert keresek akár több alkalomra is (havonta párszor vagyok pesten)
Most elsősorban márc 28-ra.
Ha érdekellek, irj privit
üdv:
Balázs
üdv:
Balázs
Sziasztok.41 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Szép borotvált 17/5-ös vastag farkam van.Kukkolásra keresek hölgyeket,párokat.Élöben,kamerába,autoban.Ami alakul.Keresetek meg üzenetben vagy skypen.Cimem:janos20121.Vegyetek fel.köszi.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Sziasztok! Ismerkednék Szekszárdi nyitott 35-55 közötti párral házaspárral diszkrét tartós szexkapcsolatra.
szia!
üdv:
Balázs
üdv:
Balázs
Van pasi 18,19,9.kerületből ?
Mára keresek partnert.
Csak belső levél,!
Mára keresek partnert.

Csak belső levél,!
Sziasztok!Nőkkel,párokkal találkoznék ma délután vagy holnap napközben Budapesten!! Részleteket privátban!
Március 28 estére, éjjelre keresem szexpartnerem hölgy személyében, ha ismerkednél, írj
Budapesten

Sziasztok Szombat estére"03.24 keresek Bp-i párt,csajszit,hölgyet.Magamról 180/80 hajam összes rövid 17-18/5 intim amit szeretek használni.Nem szerelmet keresek,kalandot vagy hosszabb távú szex kapcsit .Dohányzom ez fontos!!!Ha Gondoljátok privátba megbeszélhetjük.Utazni tudok 100-150 km belű
Sziasztok Tamás vagyok 38 éves. Mindenre nyitott masszőr pasi keresek ma délutánra párt,lányt,asszonyt jo méretű pasit pasikat irj privire meg adom számom nem vagyok kamus kor alkat nem számít
Sziasztok Szombat estére"03.24 keresek Bp-i párt,csajszit,hölgyet.Magamról 180/80 hajam összes rövid 17-18/5 intim amit szeretek használni.Nem szerelmet keresek,kalandot vagy hosszabb távú szex kapcsit .Dohányzom ez fontos!!!Ha Gondoljátok privátba megbeszélhetjük.Utazni tudok 100-150 km belű
Hétvégére keresek magam mellé egy Női partnert.
Egész hétvégén pesten leszek, olyas személyt keresek akinek van kedve kicsit lazulni..
Egy mozi vagy amihez kedve van, kicsit barátkozni majd jobban megismerni egymást a nap vége felé.
Kép nélküliek ne is írjanak köszönöm.
Egész hétvégén pesten leszek, olyas személyt keresek akinek van kedve kicsit lazulni..
Egy mozi vagy amihez kedve van, kicsit barátkozni majd jobban megismerni egymást a nap vége felé.

Kép nélküliek ne is írjanak köszönöm.
Sziasztok! Most valaki Bp-n szex? Hölgyek, párok privijét várom, Zuglóban helyem van! Este 7-ig ráérek!
Sziasztok! Szombat estére keresek nőt vagy párt egy kellemes estére, vagy több estére. Ápolt normális férfi vagyok.