Sziasztok! Diplomás, igényes, sportos pasiként keresek partnert Bp-n. Zuglóban hely is megoldható több alkalommal, ma egészen biztosan, és holnap este is, valamint április eleje is fix!
18/4 potens farokkal keresek, cuckoldban és többesben is van tapasztalatom
18/4 potens farokkal keresek, cuckoldban és többesben is van tapasztalatom
Sziasztok ,heti egy alkalomra akár hosszú távra keresek fistelö srácot Budapesten, én meleg ,passziv ,fiu vagyok
Aszód kk Hölgy ma esti talira nem volna? köszi
Sziasztok! Holnap napközben, Zuglóban tudok fogadni lányt, hölgyet, párt! Van jakuzzo, borozgathatunk, beszélgetés, masszás szex lágyan vagy keményen, ahogy kívánod/kívánjátok! Én diplomás, igényes, ápolt és potens harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. Hozzád/hozzátok is mehetek, ha úgy kényelmesebb! Képeim vannak itt fent, értelmes jelentkezőknek, unom már a sok levelezgető kamu keresőt!
Írjatok, de csak ha HOLNAP tényleg akartok is szexet, egyébként ne raboljuk egymás idejét!
Írjatok, de csak ha HOLNAP tényleg akartok is szexet, egyébként ne raboljuk egymás idejét!
Sziasztok Szombat estére"03.24 keresek Bp-i párt,csajszit,hölgyet.Magamról 180/80 hajam összes rövid 17-18/5 intim amit szeretek használni.Nem szerelmet keresek,kalandot vagy hosszabb távú szex kapcsit .Dohányzom ez fontos!!!Ha Gondoljátok privátba megbeszélhetjük.Utazni tudok 100-150 km belű
Sziasztok! Nyitott 35-55 közötti Szekszárdi párral házaspárral ismerkednék diszkréten.
Nem független, 185 cm magas 46 éves sportos mackóként unatkozó szépasszonyok mézes bödönjében nyalakodnék unalmas hétköznap délelőttökön! Ha akarod ápolom egy kicsit a lelked is, de inkább a test örömeit keressük meg.
szia!
Március 27, 28 estére, éjjelre keresem szexpartnerem hölgy személyében, ha ismerkednél, írj
Balázs
Március 27, 28 estére, éjjelre keresem szexpartnerem hölgy személyében, ha ismerkednél, írj

Balázs
sziasztok! Április 2-6 ig helyet tudok biztosítani szeretőknek,szexpartikhoz INGYEN. Cserében csak megnéznélek titeket közben.. lookaround ( Fejér megye)
hellyel rendelkezö nyiregyhazi idösebb hölgyeket keresek..oralisan kényesztetnem nyalni ujjazni..akaár viszonzas nelkul is..anayagiaktol mentesen....32eves nyiregyi fiatember vagyok....kovacstamas487@gmail.com.cimen..
Sziasztok Szombat estére"03.24 keresek Bp-i párt,csajszit,hölgyet.Magamról 180/80 hajam összes rövid 17-18/5 intim amit szeretek használni.Nem szerelmet keresek,kalandot vagy hosszabb távú szex kapcsit .Dohányzom ez fontos!!!Ha Gondoljátok privátba megbeszélhetjük.Utazni tudok 100-150 km belű
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, és szivesen fogadunk.
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
SZIASZTOK! Március 27, 28 estére, éjjelre
keresem szexpartnerem hölgy, esetleg pár személyében. Budapesten

SZIASZTOK! Március 27, 28 estére, éjjelre
keresem szexpartnerem hölgy, esetleg pár személyében. Budapesten

Pentek/szombati napra keresek helyel rendelkezo noi/ferfi partnert. Kerlek csak ugy irjatok hogyha van feltoltve kepetek! En egy 18eves srac vagyok. 7kerulet elonyben!
Sziasztok!Nőkkel,párokkal találkoznék szombat,vasárnap napközben Budapesten!! Részleteket privátban!
Sziasztok!
25 éves Budapesti fiu vagyok, keresek elhanyagolt feleséget, háziaszonyt
25 éves Budapesti fiu vagyok, keresek elhanyagolt feleséget, háziaszonyt

Sziasztok!
Mi is ilyen pár vagyunk.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Hajdú-Biharban keresek 18-45 közötti srácokat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel.