Sziasztok!
25 éves Budapesti fiu vagyok, keresek elhanyagolt feleséget, háziaszonyt
25 éves Budapesti fiu vagyok, keresek elhanyagolt feleséget, háziaszonyt

Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, és szivesen fogadunk.
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, és szivesen fogadunk.
Hajdú-Biharban keresek 18-45 közötti srácokat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel.
Veszprém - Székesfehérvár - Budapest és környékéről
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem..
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem..
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
48/48 pár keresi olyan férfiak ismerettségét, akik szívesen benne lennének egy izgalmas hármasban. Van tapasztalatunk. Elsősorban izmos, jó testű, nagy farkú fiúkat, férfiakat keresünk, de mindezeknél fontosabb, hogy tapasztalt legyél. Miután nyilván sok levél érkezik majd, pár játékszabályt hadd írjak le: 1. Néhány szavas "bemutatkozásokra" nem válaszolunk 2. Csak képpel jelentkezz, ha vállalod az arcod, előnyben vagy, de legalább a farkadról és az alakodról legyen fotó 3. Személyes találkozót kérünk, ahol férfitagunk megismer, és ha kölcsönös a szimpátia, mobilján megmutatja a hölgyet (ADDIG NINCS KÉP!) 4. Aztán keresünk egy délutánt, és néhány órán át nagyon jól érezzük magunkat... a hölgy igazi ribanc, imádja a kalandokat, a szexi fehérneműt, és az ismeretlen férfiak izgatják a képzeletét. Ennyit egyelőre. Írj!

Sziasztok!
Első körben április 4-5-ére keresek egy vagány, igényes csajszit, hölgyet, akivel iszogathatnánk kicsit zuglói lakásomon, és ha van kémia, akkor a szexet sem veti meg. Én diplomás, jóképűnek tartott, sportos (edzőterem, nem sportszelet miatt!) harmincas középvezető pasi vagyok. Nem vagyok független, de elhanyagolt igen, ezért szeretnék kellemes társaságot, akivel ezen a két estén/éjjelen jól érezhetjük magunkat, egymást. Borozgatás, kellemes zene, jakuzzi, masszázs, erotika, így képzelném el ezt a 2 estét/éjjelt. Képem lesz, ha lesz jelentkező, aki nem hökken meg attól, hogy én is szeretném látni őt! Ha jól érezzük egymást, akkor hosszú távú, diszkrét, kötetlen kapcsolatra is nyitott vagyok! Nem sietek sehova, a következő 2 hétben dumcsizhatunk, hogy kiderüljön, van-e kölcsönös szimpátia.
Írjatok!
Első körben április 4-5-ére keresek egy vagány, igényes csajszit, hölgyet, akivel iszogathatnánk kicsit zuglói lakásomon, és ha van kémia, akkor a szexet sem veti meg. Én diplomás, jóképűnek tartott, sportos (edzőterem, nem sportszelet miatt!) harmincas középvezető pasi vagyok. Nem vagyok független, de elhanyagolt igen, ezért szeretnék kellemes társaságot, akivel ezen a két estén/éjjelen jól érezhetjük magunkat, egymást. Borozgatás, kellemes zene, jakuzzi, masszázs, erotika, így képzelném el ezt a 2 estét/éjjelt. Képem lesz, ha lesz jelentkező, aki nem hökken meg attól, hogy én is szeretném látni őt! Ha jól érezzük egymást, akkor hosszú távú, diszkrét, kötetlen kapcsolatra is nyitott vagyok! Nem sietek sehova, a következő 2 hétben dumcsizhatunk, hogy kiderüljön, van-e kölcsönös szimpátia.
Írjatok!
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos, szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Angol oktatás, Budapest-Tatabánya, felsőfokú nyelvvizsgával, fizetés: természetben smile taníthatom a gimnazista lányod vagy fiad, de akkor az anyukának kell helyt állnia smile amúgy akárhogy megoldhatjuk smile érdeklődni privátban.
Szio.. Hölgyel ismerkednék Hatvan -Aszód kk.
Szio..
Hölgyel ismerkednék Hatvan kk.

Sziasztok Szombat estére"03.17 keresek Bp-i párt,csajszit,hölgyet.Magamról 180/80 hajam összes rövid 17-18/5 intim amit szeretek használni nem.Nem szerelmet keresek,kalandot vagy hosszabb távú szex kapcsit .Dohányzom ez fontos!!!Ha Gondoljátok privátba megbeszélhetjük.Utazni tudok 100-150 km belül.
Sziasztok Szombat estére"03.17 keresek Bp-i párt,csajszit,hölgyet.Magamról 180/80 hajam összes rövid 17-18/5 intim amit szeretek használni nem.Nem szerelmet keresek,kalandot vagy hosszabb távú szex kapcsit .Dohányzom ez fontos!!!Ha Gondoljátok privátba megbeszélhetjük.Utazni tudok 100-150 km belül.
Sziasztok!Nőkkel,párokkal ismerkednék Budapesten!! Részleteket privátban!
Zalai hőlgyel ismerkednék
Sziasztok ,meleg átlagos passziv srác vagyok 40 éves ,Budapesten keresek ökölsex kedvelö és öklözni tudó férfit ,minden más jóba is benne vagyok de elsö szorban fisteltetném magam ,ha érdekel irj a kivancsi1978@freemail.hu ra Sziasztok
Sziasztok! Ismerkednék nyitott 35-55 közötti Szekszárdi párral házaspárral diszkrét tartós kapcsolatra hosszú távra. Üzeneteket privát kérnék!
Sziasztok! Holnapi napra keresem partnerem (03.15) Én: 18éves budapesti srác vagyok, lehetőleg budapesten hellyel rendelkező személyt keresek! Kocsiban is oké. Mire keresek? Minden földi jóra!
Képeim vannak feltöltve az oldalra! Csók