Kedves Kata!
Szívesen megismernélek, 40+-os sármos, normális pasi vagyok!
Ha komolyan gondolod, kérlek adj egy esélyt.
Puszi
Konci (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 08:16
Szívesen megismernélek, 40+-os sármos, normális pasi vagyok!
Ha komolyan gondolod, kérlek adj egy esélyt.
Puszi
Konci (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Sziasztok!
50-60+ hölgyet keresek, Budapest és környékén, akit hosszútávon kényeztethetek.
Sármos, normális pasi vagyok.
Ha komolyan gondoljátok küldjetek egy levelet a koncimaci@gmail.com-ra.
Egy finom kv mellett személyesen megismerhetjük egymást.
Puszi
Konci
50-60+ hölgyet keresek, Budapest és környékén, akit hosszútávon kényeztethetek.
Sármos, normális pasi vagyok.
Ha komolyan gondoljátok küldjetek egy levelet a koncimaci@gmail.com-ra.
Egy finom kv mellett személyesen megismerhetjük egymást.
Puszi
Konci
Idősebb pasit keresek, aki a számba spriccelne..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 02:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 09. csütörtök 02:41
Törölt felhasználó (4265522)

5x /178/74 nem független miskolci pasi ismerkedne! Hölgy jelentkezésére várok!
Salgótarjánban most délelött valaki egy finom szexre ? Olyan írjon,akinek van helye.
5x /178/74 nem független miskolci pasi ismerkedne! Hölgy jelentkezésére várok!
Sziasztok smile keresünk párt ( párként azaz én is a pasimmal ) valami jó kis gabalyodásra, de akár egymás előtti szex is okés smile párcsere nem feltétel. Ápolt diszkrét pár vagyunk. Női bi okés- de nem feltétel.
Ami még fontos- óvszer használat kötelező- ha tartóssá válik- mert egyébként az lenne a jó akkor majd megbeszélés kérdése. PASIK NEM- kérem ezt vegyétek figyelembe- szóló poasi totál kizárt- azonnal tiltom. Köszke ....
Ami még fontos- óvszer használat kötelező- ha tartóssá válik- mert egyébként az lenne a jó akkor majd megbeszélés kérdése. PASIK NEM- kérem ezt vegyétek figyelembe- szóló poasi totál kizárt- azonnal tiltom. Köszke ....
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén szopnák szép kemény faszt végig
Sziasztok! Lenne kedve hölgynek egy kis kamionos kalandhoz? Kecskemét mellett pihenőzök! Sziasztok!
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Bp és környéke
(Ez egy válasz Molettimádó üzenetére (2020. 01. 07. kedd 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 07. kedd 18:22

Keresek egy elhanyagol extra molett hatalmas combú kb 150kg, hófehér bőrű nőt, ilyen az ideálom. Ha létezik ilyen nő akkor várom jelentkezését:81hichem@gmail.com
Keresek egy elhanyagol extra molett hatalmas combú kb 150kg, hófehér bőrű nőt, ilyen az ideálom. Ha létezik ilyen nő akkor várom jelentkezését:81hichem@gmail.com
Megnyerő külsejű, ápolt hölgyet, lányt keresek laza kapcsira! Írj, hogy elkényeztethesselek! Ha hiányzik, hogy valaki alkalmazkodjon, simogasson néha, de ne menjen az agyadra akkor lehet, hogy rám van szükséged!
Sziasztok. Januar 12-15 kozott Budapestre utazom es egy Ferencvarosi Hotel-ben szallok meg. Keresek korban kozel allo lanyt akinek lenne kedve kozosen kielvezni ezt a par ejszakat a hotelben vagy nalad. Fontos hogy elvezd a szexet tudd mire vagysz de nem csak dugni akarj, szivesen ismerkednek, beszelgetnek, italoznek is egyutt. Csatlakoznek parokhoz is de kizarolak ha van helyetek es itt is nagyon fontos a szimpatia. Ha erdekel irj, kerdezz, es beszeljuk meg ki mire izgul ki mire vagyok.

Corvin mozi mellett hellyel rendelkező srác kíváncsi hetero/bi srácokkal lazulna
Ápoltság adott és elvárt. Írjatok!

Csongrád
Ccongrád megyei csinos 40-es 50-es nőt, szeretőt keresek titkos kapcsolat reményében.
Sziasztok! 23 éves budapesti srácként ma délután keresem partnerem hölgy vagy pár személyében.
Üdv Minden ki wink új reményre várok remélem van akinek szimpatikus leszek
Fejér megyei Mezőszilas és a Somogy megyei Tab környékén keressen Szex Centrikus csajt vagy olyan Párt aki 3. - nak keresnek heteró beszállt a hölgy örömére!!! Rólam amit tudni kell 32 éves, 190m magas mackós alkatú vagyok
fordulj bizalommal várom levelét akinek felkeltetem az érdeklődését
Fejér megyei Mezőszilas és a Somogy megyei Tab környékén keressen Szex Centrikus csajt vagy olyan Párt aki 3. - nak keresnek heteró beszállt a hölgy örömére!!! Rólam amit tudni kell 32 éves, 190m magas mackós alkatú vagyok
fordulj bizalommal várom levelét akinek felkeltetem az érdeklődését
...még mindig.....hátha csoda történik....
F52, N36-os, egészséges perverziókkal megáldott pár vagyunk. Barátnőm egri lakásában szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (és persze ezen keresztül a miénket is)
inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
F52, N36-os, egészséges perverziókkal megáldott pár vagyunk. Barátnőm egri lakásában szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (és persze ezen keresztül a miénket is)

inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com