Debrecen környékéről valaki?
Sziasztok. Hölgyel ismerkedne 44 eves miskolci kedves ffi. nagytamas7070@gmail.com
Ma napkozben raero domina Holgyet vagy biszex part keresek Budapesten
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Rétság , Balassagyarmat , Szécsény vonalon keresek valakit holnapra-hétfő korán reggelre,aki leápolja a farkincámat !
Sziasztok
Helyel rendelkező Budapesti párt keresek, lehet bi pár is, mivel bi vagyok.
Csak pasi is érdekel ha nem vagy macis és min 18 cm a farkad
Helyel rendelkező Budapesti párt keresek, lehet bi pár is, mivel bi vagyok.
Csak pasi is érdekel ha nem vagy macis és min 18 cm a farkad
Ápolt, kulturált bi férfit ,bi csajt ,bi párt keresünk Hatvan és környékéről. Privát leveleket várunk!Esti órákban 22 óra után érünk rá csak ezért is keresünk inkább a közelünkből.Kisebb vagy max.átlagos mérettel keresünk. Leveleket elképzelést ,fotó az oralpar808@gmail.com címre várjuk

Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Debrecenből valaki?
Diszkrét,nagy méretet kedvelő hölgyet/lányt esetleg párt keresek napközbeni találkára Bp és környékén.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok. Lányt, nőt keresek alkalmi szexre. Légy igényes, ápolt vad, izgalmas és bírd a nagy méretet
Nem függetlenként keresek.

Debrecenből valaki?
Rendszeresen szopható Faszt keresek, magas férfias vagyok. Helyem van Budapesten
Sziasztok! Párral, lánnyal ismerkednék, természetesen majd ha lekerült a fejünkről a korona....
Dunaújvárosi masszírozni tudó hellyel rendelkező sportos pasi hölgyet, párt fogad....
Sziasztok! Kecskeméten ismerkednék.
Sziasztok
Napközbeni titkos találkára keresek partnert, partnereket, lehetőleg a közelemből. Elsősorban hölgyeket, párokat. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, csak megbeszélés kérdése. Orálszex mániás vagyok. Diszkréció nagyon fontos.
Napközbeni titkos találkára keresek partnert, partnereket, lehetőleg a közelemből. Elsősorban hölgyeket, párokat. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, csak megbeszélés kérdése. Orálszex mániás vagyok. Diszkréció nagyon fontos.
Sziasztok ..Monor környékén keresnék párt minden jóra...