Hölgyem! - kívánhatlak?
Én rendezett körülmények közt élő - ápolt diszkrét férfi vagyok.
Búvóhelyem van - csak fotóval írj ! .
levelezve6@gmail.com
Búvóhelyem van - csak fotóval írj ! .
levelezve6@gmail.com
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
29 férfiként és kdzdőként szopnék pasit. Vagy szex is érdekel. Full szűgz vagyok. Csak szopni akarok, vagy megdugatni magam. Türelmes elsőre gyengéd fiút keresek. 16 ker kocsimban
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Szeretném a kora reggeli órákban,leápoltatni a farkamat Nógrádban ! Erre keresek egy igazi tehetséget,aki nem fél a cumizástól ! Rétság , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény útvonalon keresek !
Szerintem azért, mert Kata6468 nem a lányokat szereti és te nem kellettél neki, még nem pasi.
Nem független ha jól tudom és férfiakat keres a közeléből magának.
Én még a régi regisztrációját ismerem és szerintem le a kalappal előtte, Ő egy gyönyörű olyan beállítottsággal, amit én nagyon szeretek. (Ez egy válasz kiváncsilány92 üzenetére (2020. 05. 28. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem független ha jól tudom és férfiakat keres a közeléből magának.
Én még a régi regisztrációját ismerem és szerintem le a kalappal előtte, Ő egy gyönyörű olyan beállítottsággal, amit én nagyon szeretek. (Ez egy válasz kiváncsilány92 üzenetére (2020. 05. 28. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
kata pasi ! vigyázzatok vele
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 22:48
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.
Sziasztok. Miskolci kedves nem független ffi keres hasonló hölgyet diszkret talikhoz.
Szopható vagy fejhető faszt keresek, helyem van 36 éves magas férfias vagyok. Ha csak kivernéd valaki előtt az is oké.
Hölgyem!
Helyem van - csak fotóval írj ! .
levelezve6@gmail.com
írj!
levelezve6@gmail.com
írj!
Hölgyem!
levelezve6@gmail.com
levelezve6@gmail.com
Sziasztok!Ma délutánra keresek párt vagy bi pasit(uni v aktív)Veszprém környékén!Helyem van!!
Hölgyem!
levelezve6@gmail.com
írj!
levelezve6@gmail.com
írj!
Nyíregyházán ma valaki??
Sziasztok ( kedves Adminok ha nem illik ide meg értem ha törlik )
Lassan itt a jó idők ideje, és szereted a szexnek minden formáját
És egyedül vagy mint csaj vagy pasi és nincs kivel csinálnod !!! Vagy akár párként keresnétek olyan lehetőséget ahol lenne egy vagy több beszálló partnert. És az izgalom érdekébe akár az se zavar ha néznek titeket a nagyobb gyönyöre el érése miatt. Ezért keresnék Szexben nyitót gondolkodású és bevállalós Embereket
Fontos a Kellett Somogy megyében a Tab és Siófok környékén egy kis településen. A Korona vírus utáni időben szervez alatt állna egy 1 - 1.5 napos Swinger partit !!!! Ahol vagy Bográcsozni, Inni, Tánccal és nagyon sok szexel fű szerezni a bulit !!!
Anyagi vonzata a Partinak nincs csak a kedvet felrázó Alkohol és üdítőt kellene hozni vagy amit szeretnél!!!
Extra ként ha pl.: te Nimfomániás vagy Submissiv és Hedonist beállítottságú vagy az nem baj inkább izgalmasabb lenne a Buli
Életkor amibe keresünk 18 - 55 éves korig. De ha ismersz olyant akit elhívnál jelezd Privát üzenetbe, és adok egy Emal. címet ahol tud jelentkezni. és tud írni egy bemutatkozó levelet és képet mellékelni
Mindenki Vigyázzon az egészségére
Lassan itt a jó idők ideje, és szereted a szexnek minden formáját
És egyedül vagy mint csaj vagy pasi és nincs kivel csinálnod !!! Vagy akár párként keresnétek olyan lehetőséget ahol lenne egy vagy több beszálló partnert. És az izgalom érdekébe akár az se zavar ha néznek titeket a nagyobb gyönyöre el érése miatt. Ezért keresnék Szexben nyitót gondolkodású és bevállalós Embereket
Fontos a Kellett Somogy megyében a Tab és Siófok környékén egy kis településen. A Korona vírus utáni időben szervez alatt állna egy 1 - 1.5 napos Swinger partit !!!! Ahol vagy Bográcsozni, Inni, Tánccal és nagyon sok szexel fű szerezni a bulit !!!
Anyagi vonzata a Partinak nincs csak a kedvet felrázó Alkohol és üdítőt kellene hozni vagy amit szeretnél!!!
Extra ként ha pl.: te Nimfomániás vagy Submissiv és Hedonist beállítottságú vagy az nem baj inkább izgalmasabb lenne a Buli
Életkor amibe keresünk 18 - 55 éves korig. De ha ismersz olyant akit elhívnál jelezd Privát üzenetbe, és adok egy Emal. címet ahol tud jelentkezni. és tud írni egy bemutatkozó levelet és képet mellékelni
Mindenki Vigyázzon az egészségére

Szeretném a kora reggeli órákban,leápoltatni a farkamat Nógrádban ! Erre keresek egy igazi tehetséget,aki nem fél a cumizástól ! Rétság , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény útvonalon keresek !
Hölgyet keresek!
Én ápolt diszkrét férfi vagyok.
Helyem van.-Bp.-en. - csak fotóval írj ! .
levelezve6@gmail.com
Én ápolt diszkrét férfi vagyok.
Helyem van.-Bp.-en. - csak fotóval írj ! .
levelezve6@gmail.com
Valaki ismerkednek Ózd Miskolc vonzás körzetében ha van valaki küldj üzit .
Hölgyet keresek szeretkezős kapcsolatra.
Én rendezett körülmények közt élő -ápolt diszkrét férfi vagyok.
Helyem van.- csak fotóval írj ! .
levelezve6@gmail.com
Én rendezett körülmények közt élő -ápolt diszkrét férfi vagyok.
Helyem van.- csak fotóval írj ! .
levelezve6@gmail.com