Sziasztok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! 20/5 borotvált intim!
Hely, kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! 20/5 borotvált intim!
Hely, kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Hölgyem köszöntelek!
Találkozgatnék veled diszkréten, finom szeretkezésekre.
Beszélgessünk és találkozzunk, helyem van.
Írsz küldesz képeket ?
Tartós tartalmas kapcsolatra gondolok odafigyelve egymásra.
Köszönöm, hogy elolvastad és remélem összehozzuk.
üdv. levelezve6@gmail.com
Találkozgatnék veled diszkréten, finom szeretkezésekre.
Beszélgessünk és találkozzunk, helyem van.
Írsz küldesz képeket ?
Tartós tartalmas kapcsolatra gondolok odafigyelve egymásra.
Köszönöm, hogy elolvastad és remélem összehozzuk.
üdv. levelezve6@gmail.com
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kötetlenül, hetero alapon.
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Sziasztok ! Bi házaspárt vagy passzív-uni fiúcskát keresek holnapra , péntekre ! Szivesen cumiztatnék,vagy akármi is lehet ! Nógrádban keresek ! Rétság-Érsekvadkert-Balassagyarmat-Szécsény-Salgotarján vonalon !
Sziasztok!
Esti órákban egy laza kis könnyed szexcsatában ki lenne benne? Lányok, hölgyek és párok hetero alapon.
Írjatok privátban.
Üdv
Z
Esti órákban egy laza kis könnyed szexcsatában ki lenne benne? Lányok, hölgyek és párok hetero alapon.
Írjatok privátban.
Üdv
Z
Pár Szegeden?
Sziasztok!
Hely, kocsi van! Hétköznap napközben érnék rá! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!P
Hely, kocsi van! Hétköznap napközben érnék rá! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!P
Budapesti 60-as nem független ápolt pasi,hölgy partnerét keresi,minden jóra,képeim vannak bent.
Sziasztok. Ápolt,csinos nöt keresek szabadidő eltöltésére. Buvóhely van,utazni is tudok. (Eger +80-100km)
13 ker kornyeken ma delelott par vagy Holgy tarsasaga lennek, akar nezokent akar beszallokent. Bi is ok!
Tapolca környékén,erdőben,természetben,kocogó, vagy kerékpàrozó hölgy puncijàt nyalnàm ki,teljes diszkréció,àpolt,sportos pasi vagyok! Elhanyagolt hölgyek,keressetek!

Sziasztok Monor környékén párral ismerkednék...
Sziasztok, kedves olvasók
A Somogy megyei Tab és Siófok közt egy kis településen meg rendezésre kerül egy Amatőr Swinger parti. Párokat és Szingli csajok és Nőket keresnék. Fontos tényező a szexben ki éhezet és légy nagyon nyitott és bevállalos! 18 - 45 éves korig. Anyagi vonzata nincs max. Amit hozzol italt vagy szendvicset annyi elég. Fontos tudni Augusztus 14. Utánra lesz a parti megrendezésre.
A Somogy megyei Tab és Siófok közt egy kis településen meg rendezésre kerül egy Amatőr Swinger parti. Párokat és Szingli csajok és Nőket keresnék. Fontos tényező a szexben ki éhezet és légy nagyon nyitott és bevállalos! 18 - 45 éves korig. Anyagi vonzata nincs max. Amit hozzol italt vagy szendvicset annyi elég. Fontos tudni Augusztus 14. Utánra lesz a parti megrendezésre.
Sziasztok Vasárnap estére keresnék hölgyet. 30 éves vagyok és Budapesti. E-mailben is elértek: mazola@citromail.hu
Bp.-i Hölgyet keresek ötven körüli korosztályból titkos kapcsolatra.
Én rendezett körülmények közötti búvóhellyel rendelkező diszkrét Férfi vagyok.
69elefant@c2.hu
69elefant@c2.hu
Sziasztok Ma estére keresnék hölgyet Budapesten lenne valakinek kedve?
Sziasztok Komárom Esztergomi 43 éves átlagos férfiként ismerkednėk párral hölgyel,helyem is van de utazni is tudok.
Sziasztok! Fiatal, ápolt, igényes pasi keres párt vagy hölgyet ma. Hely napközben van vagy utazni is tudok. Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok Mára keresnék hölgyet Budapesten. Ha valakit érdekelne akkor írj. Gyengéden tudok masszírozni.
Hölgyet keresek ötven körüli korosztályból
69elefant@c2.hu
69elefant@c2.hu