Sziasztok !
Szekszárdi 35-56 év közötti párral házaspárral ismerkednék barátkoznék tartós diszkrét kapcsolatra. Diszkréció adott és elvárt komoly szándékkal várom jelentkezéseteket. Keress privin ! Üdv
Szekszárdi 35-56 év közötti párral házaspárral ismerkednék barátkoznék tartós diszkrét kapcsolatra. Diszkréció adott és elvárt komoly szándékkal várom jelentkezéseteket. Keress privin ! Üdv
Sziasztok! Szombat estére keresek hölgyet vagy párt bpn. és 50 km belül.Utazni tudok! Sziasztok!
Ötvenes Budapesti pasi vagyok hatvanas partnert keresek hosszú távú kapcsolatra.
MA estere keresunk nagymertu potens pasit Nyiregyhazan.
Igenyes pár vagyunk.
Igenyes pár vagyunk.
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kötetlenül, hetero alapon.
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kötetlenül, hetero alapon.
nagyokat spriccelő sráccal beszélgetnék... lehet heteró is :P pestről van valaki akit ez izgat? :P
Eger és környéke, bi aktív férfi? Adatlapot olvass... Köszönöm!
Sziasztok. Miskolci 45 eves kedves gyenged ffi hasonló hölgyet keres aki szinten elhanyagolt és diszkret jót keres tartossan.
Nagykanizsán keresek egy hölgyet,aki ráérne kalandozni,és nem fél a jó mérettől!
titkos kapcsolatra keresek koromban hozzám passzoló, srácot akivel kiélhetjük elfojtott vágyainkat.
Sziasztok!
Jó megjelenésű, ápolt,31 igényes férfiként szívesen találkoznék ma este egy kedves Hölggyel vagy Párral. Többesben tapasztalt, nyitott gondolkodású és vállalkozó szellemű vagyok. Szívesen utazom, helyem a Dél-Dunántúlon van.
Jó megjelenésű, ápolt,31 igényes férfiként szívesen találkoznék ma este egy kedves Hölggyel vagy Párral. Többesben tapasztalt, nyitott gondolkodású és vállalkozó szellemű vagyok. Szívesen utazom, helyem a Dél-Dunántúlon van.
Hölgyem! Találkozzunk, diszkréten, helyem van. szimpátia esetén mindent bele
Tartós tartalmas kapcsolatra gondolok odafigyelve egymásra. Budapesten
Köszönöm, hogy elolvastad és remélem összehozzuk.
üdv. 69elefant@gmail.com
Tartós tartalmas kapcsolatra gondolok odafigyelve egymásra. Budapesten
Köszönöm, hogy elolvastad és remélem összehozzuk.
üdv. 69elefant@gmail.com
Sziasztok
Keresek 35-55-ig tapasztalt milfet, előny szőke haj, húsos mell, hason is lehet kevés husi. Ismerkedés, beszelgetés, képcsere céljából.
Én 24, intimem 17/6.
Keresek 35-55-ig tapasztalt milfet, előny szőke haj, húsos mell, hason is lehet kevés husi. Ismerkedés, beszelgetés, képcsere céljából.
Én 24, intimem 17/6.
sziasztok
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
valakinek ütvefúrója van a 13 kerben? egy jó szopásért cserébe egy tv konzol felfúrásában tud segíteni valaki?
sziasztok! 34éves debrebceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van pártól se zárkótunk el!

Még mindig keresi leszbikus, vagy biszexuális partnerét az a szexért eszét vesztő, telt szőkeség, aki férfi partnerével boldoggá tenné azt a nőt, ----- akiben még most éledezik a nők utáni vágy, ------ aki bátortalan, bizonytalan és talán eddig nem mert lépni, hogy kiélje leszbikus vágyait ------ aki egyszerre szeretné érezni a p. és a f. ízét ----- aki gátlásosan szégyell még beszélni is róla ----- vagy aki csak egyszerűen kalandvágyó és attól, hogy irányban marad az élete, szívesen kilépne egyet oldalt anélkül, hogy az egyensúlyát elvesztené...
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
Ha magadra ismersz, inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
Ha magadra ismersz, inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Eger és/vagy környéke, 40-es 50-es férfias bi aktív pasi létezik? Kérlek olvass adatlapot.
Sziasztok!
45 éves jóképű,igényes,intelligens diszkrét pasi
lányt,nőt,érett asszonyt szopatna akár párja,férje előtt!
Imádok szopatni! Veszprém megye+50km. bartalusrol@freemail.hu
45 éves jóképű,igényes,intelligens diszkrét pasi
lányt,nőt,érett asszonyt szopatna akár párja,férje előtt!
Imádok szopatni! Veszprém megye+50km. bartalusrol@freemail.hu