Kecskeméten szép farkat cumiznék,egy jó masszázst is kapsz előtte.Párokhoz is csatlakozom,helyem van
Idősebb párt vagy szóló partnerem keresem nem egy alkalomra...
Magányos elhanyagolt anyukát nagymamát keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít. Élvezd az életet. Erotika olajos kezek. Stb
Sziasztok!Valaki ma este??Privátba küldj elérhetőséget!
Sziasztok. Miskolcon és környékén keresek tartós tartalmas kapcsolatra hölgyet. Kor alkat nem releváns diszkréció higiénia adott elvárt. Elhanyagolt feleség, anyuka, nagyi, nem vagyok önző magamelé tudom venni a partner kivánságáit igényeit vágyait. 46éves vagyok nem dohányzom nem fogyasztok alkoholt és drogot 175 45 105
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén szopatni szeretö pasit, srácot keresek, de dugható is vagyok.
54 éves pár keres egy normális megbizható házibarátot hosszú távra!
Fejér,Komárom megyeiek elönyben!!
Hátha vannak még csodák!!!
Fejér,Komárom megyeiek elönyben!!
Hátha vannak még csodák!!!
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Hatvanas aktív budapesti pasit keresek.
Sziasztok.44 èves Budapesti ápolt pasi vagyok
Ismerkednèk hölgyel,páral.Irjatok.
Ismerkednèk hölgyel,páral.Irjatok.
Keresek diszkrét biszex pasit Cegléd,Nagykőrös,Kecskemét vonalon.Passzív női fehérneműs pasi vagyok.
Délutánra keresek kényelmes mélytorkot nagy méretre budapesten

Pesten keresek hellyel rendelkező aktiv biszex ferit hetkoznap 11 es 14.30 között. 100% diszkréció és higénia elvárt es adott.
Sziasztok.
24 éves férfi vagyok, kép van rólam fent itt,
35-55 éves korig keresek hölgyet
vorosmikulas126@gmail.com
24 éves férfi vagyok, kép van rólam fent itt,
35-55 éves korig keresek hölgyet
vorosmikulas126@gmail.com
20perc mulva cegléd?

Sziasztok! Kecskeméten?
Sziasztok!
Holnap estére Kaposvár, Pécs környékén hellyel rendelkező férfi beszállót keresünk hármas szexhez a hölgy örömére40 éves korig! Irjatok bátran privátban!
Holnap estére Kaposvár, Pécs környékén hellyel rendelkező férfi beszállót keresünk hármas szexhez a hölgy örömére40 éves korig! Irjatok bátran privátban!
Sziasztok! Szeretnétek ha egy férfi játszadozzon a farkatokkal,előtte egy kis masszázst is kapsz..Férfiak párok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van!Teljes diszkréció adott!
Sziasztok! Ismerkednék, minden jó érdekel! Tatabánya-Tata-Komárom
Sziasztok
Szeptember 1 től Csákváron leszek és szívesen ismerkednék szingli csajjal vagy párok hoz is szívesen csatlakoznék. 33 éves teltebb alkatú vagyok amatőr partnerem keresem
E-mail címem : gabormaraczi@freemail.hu
Szeptember 1 től Csákváron leszek és szívesen ismerkednék szingli csajjal vagy párok hoz is szívesen csatlakoznék. 33 éves teltebb alkatú vagyok amatőr partnerem keresem
E-mail címem : gabormaraczi@freemail.hu