Sziasztok! Ma este Akasztó n hölgy esetleg pár lenne egy kis kalandra? Sziasztok!
Sziasztok!Ma este valaki?Érzéki kényeztető szeretkezésre vágyom ehhez keresek partnert...! smile
Mai nap valakinek lenne kedve Kecskeméten szopatni,párokat is várok előtte egy kis masszázshoz jelentkezzen diszkréció adott.Igényes szép lakás van
Sziasztok!Ma este valaki?Érzéki kényeztető szeretkezésre vágyom ehhez keresek partnert...! smile
Férfiakat keresek orálra Hajdú-Biharban.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Sziasztok!
Szeretőt keresek Egerben ès környékén . Kötötségek nélkül. Korban kimondottan határ nincs , mert manapság úgy néz ki hogy a 30+ 40+ nők igen vonzóbbak mint a fiatalabbak.
Elvárásom az ápoltság és a diszkréció. Személyes találkozás híve vagyok. Egy kávé pl az első találkozáskor részemről rendben .
Rendszeresen dohányzom , alkoholt ritkán iszom. Mivel szeretőt keresek igen kapcsolatban vagyok, csak egyszerűen nem kapom meg páromtól ami nekem kell.
De attól még ugyan úgy ő a kedvesem és őt szeretem.
Köszönöm hogy elolvastad .
Várom leveled......
Szeretőt keresek Egerben ès környékén . Kötötségek nélkül. Korban kimondottan határ nincs , mert manapság úgy néz ki hogy a 30+ 40+ nők igen vonzóbbak mint a fiatalabbak.
Elvárásom az ápoltság és a diszkréció. Személyes találkozás híve vagyok. Egy kávé pl az első találkozáskor részemről rendben .
Rendszeresen dohányzom , alkoholt ritkán iszom. Mivel szeretőt keresek igen kapcsolatban vagyok, csak egyszerűen nem kapom meg páromtól ami nekem kell.
De attól még ugyan úgy ő a kedvesem és őt szeretem.
Köszönöm hogy elolvastad .
Várom leveled......
Füzesabonyban vagy közvetlen környékén Hölggyel ismerkednék. Beszélgetés, levelezés, masszírozás és minden földi jóra.
Hétvégéig Budapesten egyedül vagyok, szeretnék tilosban járni ... akár egy egyedülálló nővel, akár ha egy páros bevezet hozzájuk a hármasukba hetero alapon. Napközben is megoldható
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén szopnák szép kemény faszt végig, helyem van
Masszört keresek aki a csúcsra juttat. Válasz privát üzenetben.
Holnap délelőtt nyíregyen a stadionnál hölgy?
Férfiakat keresek orálra Hajdú-Biharban.
Sziasztok. Ha nincs helyetek ahol meg oldható lenne a titkos találka,Fejér megye, azon belül dunaújváros kozeletekben van. Nállam találkozhattok! Megbeszélés kérdése minden. Írj bátran.
Sziasztok. Hölgyet keresek aki szereti vagy kipróbálná a fistinget.
Sziasztok
Titkos kapcsolatra keresek elsősorban hölgyet, vagy párt, a közelemből. Kizárólag hétköznap, napközbeni, delelőtti szabadidővel. Párokkal akár kizárólag hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Maximális diszkréció adott.
Titkos kapcsolatra keresek elsősorban hölgyet, vagy párt, a közelemből. Kizárólag hétköznap, napközbeni, delelőtti szabadidővel. Párokkal akár kizárólag hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Maximális diszkréció adott.
Sziasztok. Fejér megye azon belül dunaújváros. Van egy felesleges szobám kiadó. Részletekért keres bátran
Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet vagy párt bpn egy kis kalandra de tartós is lehetne ha úgy alakulunk! Sziasztok!
Elhanyagolt hőlgyet magányos anyukát keresek testi és lelki kényeztetésre. Kor alkat nem számít. Élvezd az életet. Igényes pasi. A jó fiúk mindig hoppon maradnak.
Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
Sziasztok! Holnap (szombat) estére keresek hölgyet vagy párt bpn egy kis kalandra de tartós is lehetne ha úgy alakulunk! Sziasztok!