Sziasztok.
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
39 éves független pasi vagyok, mai napon szolló pasikhoz vagy párok jelentkezését várom akár egy jó masszázst is adok, házi barátként is csatlakozom. Kecskemét és környékén, helyem van de utazni is tudok.Üzenetet privátba! Köszönöm!
Nőt keresek titkos kapcsolatra ....
- Én ápolt (ötvenes) férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendezett körülmények között egyedül élek Bp.-en.
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
Nőt keresek diszkréten.
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
Helló!
Valaki egy reggeli kaland, Budapesten?
Én egy 29 éves, helyes Bisex srác vagyok.
Az utazás nem gond, autóval vagyok
Valaki egy reggeli kaland, Budapesten?
Én egy 29 éves, helyes Bisex srác vagyok.
Az utazás nem gond, autóval vagyok
Diszkrét párt keresek. 29 éves nős pasi vagyok. Ápolt, igényes, diszkrét.
Szopnék pesten - akár heteró srácot is, ha van valaki aki sokat kanos.
van helyem a 13 kerben - privi?
Nőt keresek diszkréten.
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek szombat délutánra Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Szopnék pesten - akár heteró srácot is, ha van valaki aki sokat kanos.
Barátnőm keresem...
Ma napkozben lany vagy part szivesen neznek szex kozben, esetleg maszturbalnek elottuk. Van mar ilyen jellegu tapasztalatom, rendkivul izgis! Ha kiprobalnad/kiprobalnatok irjatok es talalkozzunk meg ma!
Sziasztok ! Farkamat ma üresre cumiztatnám... Nagyon tele a zacsim ! Vác-Rétság-Balassagyarmat volnalról keresek valakit ! Helyem van Rétságon !
Sziasztok! Nagykanizsán és környékén randiznék alkalmi illetve tartós szexkapcsolat céljából. Ápolt, sportos (184/81) fiatalos pasi vagyok. Helyem van. Kérésre képet tudok küldeni az általatok megadott e-mail címre. Maximális diszkrécióval!!
Aki lakàs glory hole szopatna az ìrjon.helyem 8 ker Baross utcàban van.39 éves férfias vagyok.névtelenül arctalanul szopathatsz.
Holnap délután Veszprém környéken keresek bi pasit vagy párt!Hely van.Uni/aktív legyél!
Sziasztok ! Farkamat ma üresre cumiztatnám... Nagyon tele a zacsim ! Vác-Rétság-Balassagyarmat volnalról keresek valakit ! Helyem van Rétságon !
Sziasztok Bp-i csajszit elhanyagolt anyucit, hölgyet, párt keresek akár hosszabb távra is. A többit privátba megbeszéljük. L
30 évesig srácot keresek
Ha volna kalandvágyó hölgy itt, fogadni tudnám Bp-n! Írj!