Budapesten napkozben raero lanyokat, parokat keresek. Mindenre nyitott vagyok, tobbek kozott: maszti valaki elott, egymas elotti maszti, cuckold, harmas hetero alapon, szopnek Holgy elott, biszex harmas (en bi passziv) , straponos tagitos jatekok. Tapasztalatom van! Irjatok batran!
Napközben szopnék a 11 ker-ben. Hely van.
Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.
Napkozben szivesen szopnek, vagy nyalnek puncit. Csak lanyok, parok! 11 ker?
Napközben szopnék a 11. ker.-ben. Hely van
Hatvan környékéről keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező uni bi ferfit vagy bi hölgyet. Fényképes jelentkezés elképzeléssel a goldenmilf40@gmail.com címen.
ktiv ferfitagu biszex PART keresek Budapesten. Szivesen szopok, nyalok, igeny eseten dughato, straponozhato vagyok. Tapasztalatom van. Napkozben erek ra, helyem nincs!
Jó napot kívánok.
Hölgyeim,
ha igénylik az izgalmas vagy snasz kalandokat
ne legyenek bizonytalanok, itt vagyok megoldjuk.
Mindenkinek jár a szép kellemes időtöltés.
Írjanak hölgyeim nyugodtan. Hangouts on is lehet.
További szép napot. Szebbé is tehetem
Hölgyeim,
Mindenkinek jár a szép kellemes időtöltés.

További szép napot. Szebbé is tehetem

Sziasztok Zalaegerszeg környékén ismerkednek érett nő személyében elsősorban szerető vagy hosszabb távon gondolkodók előnyben.
Sopron és környékén nem független pasiként keresek egy nem független hölgyet napközbeni rosszalkodásokhoz. Remélem nézi is egy nőnemű és meri válalni magát nem csak ábrándozik és titokban kielégíti magát.
Írj.
feri196906@citromail.hu
Írj.
feri196906@citromail.hu
Sziasztok szeretőm keresem egy érett értelmes telt nő személyében Zala vas megye. Kérem pasik ne írjátok nem vagyok biszex nem még oral sem érdekel a nő testet szeretem imádom!!!!
23 éves sportos, ápolt srác keres érett nőt alkalmi vagy hosszabb távú találkozókra Hajdú Biharban és vonzáskörzetében. Helyem van, de akár menni is tudok. Ápoltság és diszkréció elvárt!
Ma ejszaka szivesen talalkoznek egy budapesti vagy pest megyei holggyel.
Jászberény-Jászfényszaru-Hatvan környékéről valaki ??? Helyem van !
Hello újra perverz pasik.... (és vagytok elegen hálistennek).
48-as csajom dugatnám, szopatnám belevaló fickókkal!
Ha egyedül félsz hozd a barátod is. Nagy mellekkel rendelkezünk kell sok kéz.
Mindent szeretünk, kikötözést bugyitépést szájba élvezést..... Várjuk leveleket ahogy idő engedi válaszolun.
Az utobbi hirdetésre nagyon sokan jelentkeztetek. e-mail cimünk: danisz2010@gmail.com
48-as csajom dugatnám, szopatnám belevaló fickókkal!
Ha egyedül félsz hozd a barátod is. Nagy mellekkel rendelkezünk kell sok kéz.
Mindent szeretünk, kikötözést bugyitépést szájba élvezést..... Várjuk leveleket ahogy idő engedi válaszolun.
Az utobbi hirdetésre nagyon sokan jelentkeztetek. e-mail cimünk: danisz2010@gmail.com
Napközben szopnék a 11 ker.-ben. Hely van.
Szia! Szegedi szeximádó hölgyet keresünk 4.nek. Én potens kitartó vastag méretű férfi vagyok. Szex baráti pár vékony hölgytagú bi kedvelő / bi nem feltétel/ férfitag potens, kitartó férfi. Várjuk privát üzenetben jelentkezésedet!

Jó napot kívánok.
Hölgyeim,
Mindenkinek jár a szép kellemes időtöltés. wink
További szép napot. Szebbé is tehetem wink
Hölgyeim,
Mindenkinek jár a szép kellemes időtöltés. wink
További szép napot. Szebbé is tehetem wink
Jászfényszaru és környéke ! Valaki egy kis kalandra ,cumi , nyali,szopi ma este ? Helyem van !
ziasztok!Kedves Biszex párokat kényeztetnék érzéki, erotikus, olajos masszírozással,ahol fontos a szimpátia, anélkül nSem megy....nem szolgáltatást kínálok......!
)csak,hogy össze ne keverjük...
)Diszkréció,ápoltság fontos!!Helyem van!
több infó privátban