Adni vagy kapni?
(Ez egy válasz johaver.BP üzenetére (2021. 04. 30. péntek 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 30. péntek 23:03

pesten srác pasi, valaki szereti a cumkontrollt? kit izgat ez?
Olyan pasit keresek akit időnként szophatnék, diszkrét titkos szexkapcsolat. Ha anoním szeretnéd maszkban is csinálhatjuk. Játékszereimmel is kényeztetlek ha akarod. Flash light, vibrációs pénisz maszírozó
Napközben szopnék a 11 ker.-ben. Hely van.
Sziasztok.45 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Ismerkednék hölgyel....legyen ápolt...titkos kapcsolat céljábol...nem baj ha nem független...én sem vagyok az.irjatok...
Nyíregyháza- keresünk párt, v szóló hölgyet , válaszokat privátban- szóló pasik NEM- és még TE SEM ! - de hiába írom ki sajnos mert ajánlatok tömkelege érkezik, ezeket olvasás nélkül kukázom
Leendő hölgypartneremmel ismerkednék! Egyedül élek, nálam kulturált körülmények között, diszkréten tudnánk találkozni. Egyszerű, jóhumorú lányt/hölgyet keresek, akivel kötetlenül szórakoztathatjuk egymást. Az intenzívebb szexet kedvelem, a kontrasztot gyengédség és keménység között. Izgat a spontaneitás és a nem mindennapi helyszínek. Expresszív és találékony vagyok.
Ha te is szívesen ismerkednél keress bizalommal!
Ha te is szívesen ismerkednél keress bizalommal!
Hölgyel masztiznèk
Aki ma szopatna írjon, hely van 39 éves magas férfias vagyok. Anonímnis lehet ha úgy akarod maszk vagy glory hole
Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn akik egy kis kalandra vágynak! Helyem nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok , szeretettel várom Hölgy vagy Pár jelentkezését masszázs extrákkal ( yoni erotikus masszázs tudással...)
Ma napközben Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén szopnék, vagy szopatnák, de közös maszti, de dugni is lehet..
Sziasztok, házas férfiként keresek egy hölgyet titkos kapcsolatra. Újpesti vagyok. A napközbeni találkozásokat preferálom elsősorban és szinte mindig megtudom oldani a randit
Szeresd ha nyalnak és igényled mindig
írj egy üzit elérhetőséggel

Sziasztok! Nagykanizsai vagy Nagykanizsa környéki hölgyekkel, párokkal ismerkednék, randiznék most hétvégén a péntek du.-tól vasárnap délutánig tartó időszakban. Alapvetően hetero, de sok mindenre nyitott normális, jóképű, sportos, ápolt magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Szimpátia esetén akár hosszútávra is.
Imádok szopni, olyan pasit keresek akit kedvemre szophatok, helyem van Bp. csak olyan írjon aki találkozik is!! 40 éves férfias magas vagyok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok. Nem független pasiként keresek Szombathely-Sopron környékén szintén nem független 50 fölötti hölgyet.
Írj hozzunk össze valami tartós kapcsolatot.
feri196906@citromail.hu
Írj hozzunk össze valami tartós kapcsolatot.
feri196906@citromail.hu
Székesfehérvár és környékén ma este közös maszti, szopás? Autós kaland
Sziasztok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá leginkább, de bármi megoldható! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá leginkább, de bármi megoldható! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Hétfő délelőtt hölgyet kényeztetnék.
Flash light om használhatod ha nézhetlek közben
Sziasztok! Ma este nálam (11. kerület, Sasad) párokat vendégűl látnék! Kor mellékes, ápoltság nagyon fontos!