Olyan pasit keresek akit kedvemre szophatok, fejhetek, ha csak kivernéd előttem vagy műpuncimat használnád az is érdekel. 39 éves magas férfias vagyok. Helyem van. Bp
Keresek olyan hetero urat,fiút aki szívesen megnézne barátnőm amatőr szexfilmjét,és szívesen hokizna rá velem...
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.Melegek ,igérgetők,elfoglaltak NE írjanak!
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.Melegek ,igérgetők,elfoglaltak NE írjanak!
Ma napkozben lany vagy par elott szivesen masztiznek, igeny eseten termeszetesen barmire nyitottan! Irjatok batran!
Sziasztok! Nagykanizsai vagy Nagykanizsa környéki hölgyekkel (a nő örömét előnyben részesítő, kényeztetni szerető srác vagyok), párokkal diszkréten ismerkednék, randiznék most hétvégén a péntek du.-tól vasárnap délutánig tartó időszakban. Alapvetően hetero, de sok mindenre nyitott, nem kezdő, szenvedélyes, normális, jóképű, sportos, ápolt, megbízható magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Szimpátia esetén akár hosszútávra is. Helyem van, utazás Nagykanizsa közvetlen környékén megoldható.
Üdv!
Ma délutánra/estére keresek Hölgyet vagy párt.
Helyem van Budapesten a 13. Kerületben.
Igényes ápolt szenvedélyes férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.
Privátban írj.
Szép napot
Ma délutánra/estére keresek Hölgyet vagy párt.
Helyem van Budapesten a 13. Kerületben.
Igényes ápolt szenvedélyes férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.
Privátban írj.
Szép napot

Ma napkozben szivesen maszturbalnek csinos lany vagy par elott Budapesten. Irj/irjatok batran! (Oltasom van)
Keresek olyan hetero urat,fiút aki szívesen megnézne barátnőm amatőr szexfilmjét,és szívesen hokizna rá velem...
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Melegek ne!Igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye.
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Melegek ne!Igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye.
Holnap 9-15 között szopnék Lajosmizsén

Gyöngyös Hatvan környeki lany hölgy van itt esetleg aki talalkozna ma delutan?
Sziasztok, ismerkednék hölgyel, párral ...
Napközben szopnék a 11 ker.-ben. Hely van.
Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn akik egy normális férfit keresnek egy kis kalandra! Helyem nincs, utazni tudok (autóm van)! Sziasztok!
Sziasztok. Szegeden és környékén keresek párokat, vagy nőt...., nagy elvárásom nincs csak az ápoltság és igényesség amit én is adok. Anyagiaktól mentesen keresek kölcsönös örömökre valakit vagy valakiket. Én egy 22éves fiatal igényes normális srác vagyok. Ha érdekellek akkor kérlek írj a patrikjn60@gmail.com ra!

Törölt felhasználó (1210102)

Békéscsaba és környéke
Napkozben atugranek lanyhoz parhoz. Akar csak masztiznek valaki elott, de persze barmire nyitott vagyok igeny eseten. Szolo sracok kerlek ne!
Böködi Mai napon Masszázst adnék Pároknak,külön férfiaknak vagy amit szeretnétek, de házibarátként is csatlakoznék. Kecskeméten kulturált helyem van.
Sziasztok
Nős ápólt diszkrét pasi vagyok.Keresek most csütörtökre pasit de pár is lehet akinél lehet meztelenkedni szeretne szeretkezni szopatni megdugni.15 órátol ráérnék.Budapest vagy Pestmegye.Írj priviben.
Nős ápólt diszkrét pasi vagyok.Keresek most csütörtökre pasit de pár is lehet akinél lehet meztelenkedni szeretne szeretkezni szopatni megdugni.15 órátol ráérnék.Budapest vagy Pestmegye.Írj priviben.
Sziasztok! Kedd, szerda hölgy pár? Esztergomba és kkr