Sziasztok.Ma este Veszprémben pár vagy pasi?Helyem van!Uni/passzív szerep érdekelne.
Olyan pasit keresek akit kedvemre szophatok, fejhetek, imádok szopni. 39 éves magas férfias pasi vagyok helyem van Bp. Ha csak kivernéd előttem vagy műpuncim dugnád az is érdekel. Anoním is lehet ha úgy akarod maszkban.csak olyan írjon aki tényleg eljön és nem csak irogat
Vecsésen diszkréten hölgyet keresek hétvégére
Mai napon Kecskeméten hölgyet párt masszíroznak. Csak privátba.
Siofok valaki?
Lányok,asszonyok kortól alkattól függetlenűl várom megkereséseteket.Szigetszentmiklóson,igényes helyem is van!
Sziasztok szívesen ismerkednèk Bp.i pàral,csajal,hölgyel.nem baj a dohànyzàs nem zavar.Helyem sajnos nincs utazni tudok ami kb 50 km belűl
Vastag farkú pesti sráccal haverkodnék, vagy olyan heteró-bi pasival akinek nagy van ... orál érdekelne
13 kerben van helyem
13 kerben van helyem
Párhoz szívesen csatlakoznék. Esztergom- Budapest vonalon. 27 éves srác vagyok, nagy cicik előnyben. Utazni tudok, érettebb pár is szóba jöhet. Kérlek privátban jelentkezz. Köszönöm!
Szopni szeretőt keresek, cserébe amit szeretnél
Sziasztok, Hölgyet keresek , izgalmas szenvedélyes hancúrozáshoz.
Párokhoz is csatlakozok a Hölgy örömére.
Privátban írjatok
Párokhoz is csatlakozok a Hölgy örömére.
Privátban írjatok

Sziasztok. 50+os házaspár házibarátja lennék.
Csak kulturált pár érdekel. Szeretek orálisan kényeztetni és hosszan szenvedélyesen szeretkezik. Részemről a diszkréció adott.
Csak kulturált pár érdekel. Szeretek orálisan kényeztetni és hosszan szenvedélyesen szeretkezik. Részemről a diszkréció adott.
Szegeden és környékén keresek titkos kapcsolatot 29f, 18<45>-ig
Monor környéki,szintén nem független hölggyel ismerkednék.hosszabb távra.titokban diszkréten. keresem.Irj privát és meglátjuk mi alakul.
Sziasztok ! 55/170 /70 diszkrét nyitott férfi Szekszárdi vagy környéki középkorú vagy idősebb párhoz házaspárhoz csatlakozna kölcsönös szimpátián alapuló kellemes diszkrét intim kapcsolatra mindenki örömére kényeztetésére de hölgy jelentkezését is várom ! Írj privit !
Sziasztok, holnap estère keresek partnert Bp.i,pàr,csaj ,hölgyet.
Nem fuggetlen párkapcsolatban vagy házasságban lévö 30-as 40-es hölyet keresek diszkrét hosszabb távu sex kapcsolatra!
Eger-Mezökövesd-Miskolc környékén
Eger-Mezökövesd-Miskolc környékén
Sziasztok.45 éves àpolt Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel…..vagy szimpi párral…irjatok.Titkos kapcsira.köszi.
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti szabadidővel partnert, partnereket keresek titkos kalandra. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció és hely szükséges.
Hétköznap délelőtti szabadidővel partnert, partnereket keresek titkos kalandra. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció és hely szükséges.
Vastag farkú pesti sráccal haverkodnék, vagy olyan heteró-bi pasival akinek nagy van ... orál érdekelne
13 kerben van helyem
13 kerben van helyem