Diszkrét talihoz keresek nős ,hetero srácot aki totál punci imádó,izgatna egy közös hoki volt barátnőm amatőr szexvideójára!Helyem van Pestmegyében!Kérlek elérhetőséggel írj!
22cm és extra vastag!! 27eves kék szemű barna hajú srác vagyok.
Mai nap kb 17-23h ig ráérek párok vagy lányok társaságát keresem.
Viber esetleg privát üzenet vagy Skype
Hangouts: nagyt5292@gmail.com
Mai nap kb 17-23h ig ráérek párok vagy lányok társaságát keresem.
Viber esetleg privát üzenet vagy Skype
Hangouts: nagyt5292@gmail.com
sziasztok mi 36éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma hajduböszörménybe a strandon leszünk pártol se zárkozunk el
Hölgyet keresek puncinalásra kölcsönös franciára,vas zala megye.
sziasztok! 36éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van! pártol se zárkozunk el!
Macis pasit szopnék, kor nem számít
Sziasztok!
Békés megyei hölgyet vagy párt keresek kellemes kikapcsolódásra.
üdv.: Gábor
Békés megyei hölgyet vagy párt keresek kellemes kikapcsolódásra.
üdv.: Gábor
Most keresnék veszprém és környékéről, kocsival rendelkező hölgyet, párt! Ha érdekel irj privátot!!!!!
Nyaralás Görögország egyik szigeten …. Fiatal csinos lánynak …. Többit privatban
Ma éjszakára keressek, kocsival rendelkező hölgyet, vagy párt! Kortól, alkatól független! Irj privátot!!
Sziasztok! Fegyvernek /Törökszentmiklós környékèn elhanyagolt anyuci, feleség singli hölgy, aki esetleg vágyna egy jó nyalásra, vagy netalántán sexelne is!? De viszonzás nèlküli nyalásban is benne vagyok!
Sziasztok!
30as pár vagyunk és a feleség örömére keresnénk 2 normális,szimpatikus,heteró pasit.
Előnyös lenne ha 2 haver vagy ismerős lenne akik együtt tudnának csatlakozni.
A férj tudtával de passziv jelenlétével. Ha van 2 srác akinek felkeltettük az érdeklődését akkor várjuk a jelentkezést.
30as pár vagyunk és a feleség örömére keresnénk 2 normális,szimpatikus,heteró pasit.
Előnyös lenne ha 2 haver vagy ismerős lenne akik együtt tudnának csatlakozni.
A férj tudtával de passziv jelenlétével. Ha van 2 srác akinek felkeltettük az érdeklődését akkor várjuk a jelentkezést.
30 évesig keresek srácot. Kezdő is lehet. B.csaba és környéke
Vastag, kemény, méretes farokkal szeximádó hölgyet keresek Vas és Zala megyében! Írj privát üzenetben!
Szeretek szopni ha szopatnál írj helyem van Bp. Ha csak kivernéd előttem vagy kézi fejést szeretnél az is oké. 39 éves magas férfias vagyok.
puncit nyalnék fizetek is érte szolo hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék veszprém megye balaton északi part
Bpesti 60-as ápolt nem független pasi,keresi hölgy partnerét,kor alkat nem lényeg,esetleg páthoz is csatlakozom hölgy örömére,privátban jelezd.
Üdv Eger és környéke házi barátja lennék egy normális diszkrét párnak elég a sok hamis ígérgetésből kamusokból!!
Olyan pasit keresek akit szophatok akár rendszeresen is. 39 éves magas férfias vagyok. Hely van Bp. Ha csak kivernéd előttem vagy műpuncimat dugnád az is oké.
ma délután Kecskemét mellet (Lajosmizsén) cumiznék 3-4 között :P