Ma délelőtt lány vagy pár aki szopna?
Hálás lennék....
Kissimi417@gmail.com
Hálás lennék....
Kissimi417@gmail.com
Budapesti hölgyet kényeztetnék hosszútávon
Sziasztok! Budapesti 49 éves férfi vagyok,tartós kapcsolatra keresek párt, jelölj ismerősnek,hogy tudjunk beszélgetni a folytatásról. Fiatal párok is izgatnak.Helyem nincs,viszont utazni tudok hozzátok.Szóló csajok is érdekelnek írjatok,főleg 30-as korosztályból!
Szép napot: Attila.
tikarus@fremail.hu
tikarus@fremail.hu
Diszkréten nálam. A profil alapján.
Megbízható srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehet. Békéscsaba és környéke
Budapesti hölyget kényeztetnék délelőtt
Sziasztok! Nyitott gondolkodású Hölgyet vagy Párt keresnék hosszabb távra!
Sziasztok.Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt keresek.Érzéki masszázsban is jó vagyok.
Budapesten szopnék, fejnék. helyem van. Ha csak kivernéd előttem az is oké.
Sziasztok! Budapesti 49 éves férfi vagyok,tartós kapcsolatra keresek párt, jelölj ismerősnek,hogy tudjunk beszélgetni a folytatásról. Fiatal párok is izgatnak.Helyem nincs,viszont utazni tudok hozzátok.Szóló csajok is érdekelnek írjatok,főleg 30-as korosztályból!
tikarus@fremail.hu
tikarus@fremail.hu
Sziasztok
Most Budapesten valaki? Bár mi jöhet mivel bi vagyok
Most Budapesten valaki? Bár mi jöhet mivel bi vagyok
Ma du. szopatnék Tatabánya- Pest környékén lányt.
Hálás lennék, de ezt privátban.
kissimi417@gmail.com
Hálás lennék, de ezt privátban.
kissimi417@gmail.com
Sziasztok.Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt keresek.Érzéki masszázsban is jó vagyok.
Megbízható srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehet. Békéscsaba és környéke
Sziasztok! Budapesti 49 éves férfi vagyok,tartós kapcsolatra keresek párt, jelölj ismerősnek,hogy tudjunk beszélgetni a folytatásról. Fiatal párok is izgatnak.Helyem nincs,viszont utazni tudok hozzátok,persze elérhető távolságba max 50km. Ma este ráérek 09.30 csütörtök.
tikarus@freemail.hu
tikarus@freemail.hu
Sziasztok ! Lányt- nő partnerem keresek aki 4 es szexre vágyik !
Egy másik párral lennénk rendszeresen . Várom a leveleket ( visszanemtt@gmail.com )
Egy másik párral lennénk rendszeresen . Várom a leveleket ( visszanemtt@gmail.com )
Budapesti bi pasit keresek,nem vagyok független, akár pár is,vagy nem független hölgyet
Sziasztok! Sportos testalkatú, potens pesti pasi ismerkedne Budapesten ès környèkèn. Sok mindenre nyitott vagyok. Pàrok, Hölgyek. (Hetero alapon.).
Holnap reggel szívesen ismerkednék Törökbálin,Budaörs,Budatétény,Diósd környékén!Megbízható,tapasztalt,vidám rendes srác vagyok....