Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Veszprém és környékéről keresek hölgyet, esetleg pàrt január 4.-5. - re napközbeni talàlkozóra.
BUÉK

Budapesten keresgélek elhanyagolt hölgyet,adatlapomon mindent meg találsz,ha kevés kérdezz.
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-55 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Fiatal nagy farkut keresek most, aki átmaszírozna. Bp. XI.Helyem van.
Sziasztok.Ma este 18óra körülre keresek párt,bi pasit Veszprém környékén.Helyem van!Írjatok
Sziasztok! Baráti, haveri alapon keresek kapcsolatot Budapesten vagy Miskolcon. Sportos családos negyvenes vagyok így a diszkréció adott, és elvárt. Szeretném átélni a csodát! Próbáljuk meg együtt

Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
szopatna ma valaki pesten? Vastag farkú pasi BP? vagy akit érdekel a cumkontroll?
Sziasztok.
Én egy 34 éves Pesti pasi vagyok.
Nagyon izgat ha a szabadba, nyilvános helyen néznek maszti közbe vagy akár közös játék is szóba jöhet.
Ha van itt olyan Nő, Hölgy, Lány akit ez izgat írjon és megbeszéljuk hol és mikor.
Sokszor járok a Nagykőrösi út környékén vagy a Határ út környékén.
De bárhol szívesen játszok.
Kor kinézet nem számít.
Ha felkeltetem az érdeklődésed írj itt vagy e mailt.
E mail címem. Meztelenpasi87@gmai.com
Szép napot
Én egy 34 éves Pesti pasi vagyok.
Nagyon izgat ha a szabadba, nyilvános helyen néznek maszti közbe vagy akár közös játék is szóba jöhet.
Ha van itt olyan Nő, Hölgy, Lány akit ez izgat írjon és megbeszéljuk hol és mikor.
Sokszor járok a Nagykőrösi út környékén vagy a Határ út környékén.
De bárhol szívesen játszok.
Kor kinézet nem számít.
Ha felkeltetem az érdeklődésed írj itt vagy e mailt.
E mail címem. Meztelenpasi87@gmai.com
Szép napot
Sziasztok!
Nem független pasiként keresek Hölgyet alkalmi vagy tartós szex kapcsolatra. Füzesabony, Mezőkövesd, Poroszló, Besenyőtelek, Dormánd településekről vagy környékéről.
Nem független pasiként keresek Hölgyet alkalmi vagy tartós szex kapcsolatra. Füzesabony, Mezőkövesd, Poroszló, Besenyőtelek, Dormánd településekről vagy környékéről.
Sziasztok
Nem független pasi vagyok Budapesten lakom.Budapesti hölgyet vagy párt keresek, jó a nyelvem jó a farkam,ha van helyed meglátogatlak.Ja és bi pár is érdekel.Csak Budapestiek érdekelnek
Nem független pasi vagyok Budapesten lakom.Budapesti hölgyet vagy párt keresek, jó a nyelvem jó a farkam,ha van helyed meglátogatlak.Ja és bi pár is érdekel.Csak Budapestiek érdekelnek
B pesten ismerkednék,adatlapomon mindent meg találsz,ha nem kérdez.
Sziasztok ismerkednék olyan nővel lánnyal aki pasit keres Szolnok vagy környékén utazni és fogadni is tudok élvezzük ki együtt az ünnepeket? Várom a leveleket

Sziasztok!
Üdv
Zoli
Üdv
Zoli
Helló hölgyek,csajszik.
Ma Pesten és környékén , este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön
Ma Pesten és környékén , este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön
Sziasztok
Hétköznap délelőtti titkos kalandra keresnék, most elsősorban biszex párt, a közelemből. Max diszkréció és hely szükséges.
Hétköznap délelőtti titkos kalandra keresnék, most elsősorban biszex párt, a közelemből. Max diszkréció és hely szükséges.
Gyor Mosonmagyaróvár 50+ hölgy???50+Pasi
Ma estére keresek S.O.S-be partnert, mert csak ma van lehetőségem, de kizárólag az adatlapomba írtak alapján!Olvasd is el!
Sziasztok Tatabányai 45 éves férfiként ismerkednék hölgyel vagy párral,komolyan gondolom nem vagyok képgyüjtögetö.Ha felkeltetem az érdeklödésedet priviben ìrj.