Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén Hölggyel ismerkednèk
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Mai nap férfiaknak oráloznék,párokhoz is be szállnék mind két fél örömére.Masszázst is kapsz ha akarjátok,kulturált helyem van Kecskeméten de utazni is tudok. Szép napot!
Sziasztok
Ma budaörsön hölgyel/párral találkoznék napközben.
27 éves potens ápolt pasi vagyok

Ma budaörsön hölgyel/párral találkoznék napközben.
27 éves potens ápolt pasi vagyok
Sziasztok 3as szexhez keresek értelmes helyel rendelkező pasit zala megye nagy méret fontos elsősorban duplan punciba fényképes uzenet és 35tol felfelé max 45 apoltsag borotvált intim diszkrecio fontos mivel szereto viszonyban vagyunk
Kecskemét környékén keresek idosebb 45– hölgyet asszonyt akit elhanyagolnak! Vagy párhoz is csatlakoznék!
Csak szólok! Vigyázat! Cinike kicsit kettyós, zakkant! Simán le büdös cigányozott a randi megbeszélés alatt!
DD

Budapesti nem független ápolt pasi hölgy partnerét keresi,adatlapomon mindent meg találsz.
Keresek Tartósabb szeretői viszonyra NŐt 40 felett lehetőleg nem függetlent. Holnaptól van némi szabad időm napközben vagy esténként esetleg éjszakát is együtt tölthetünk. Budapest környékén helyem is akad.
Ma estére keresek valódi partnert,mert már csak a mai nap alkalmas erre a célra! Aki találkozni is tud és mer is! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kép nélküliek ne írjanak!! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is ,és nem kamus ,ígérgető férfi! Üzeneteket privibe!
Sziasztok. Keszthely és Hévíz környékéről keresek aktív férfiakat szexre. Hely kellene vagy valahol megoldjuk.
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!MAXIMÁLIS diszkréció!
Szegeden elhanyagolt feleséget,anyukát keresek.
Ma estére keresek valódi partnert! Aki találkozni is tud és mer is! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kép nélküliek ne írjanak!! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is ,és nem kamus ,ígérgető férfi! Üzeneteket privibe!
Sopronban ismerkednék!
Privátban jelentkezz!
Privátban jelentkezz!
Holnap estére keresek valódi partnert! Aki találkozni is tud! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is és nem kamus férfiak! Képnélküliek ne is írjanak!
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Bp és környékén keresek ápolt,szexéhes hölgyet/lányt napközbeni találkákra!
Holnap estére keresek valódi partnert! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is és nem kamus férfiak! Képnélküliek ne is írjanak!
Kedves pár titkos'diszkrét házibarátja lennék akár rendszeresen is.Fotóim vidim vannak fent.Írjatok nyugodtan.