Mai nap párok férfiak jelentkezését várom,kis masszázs vagy egy huncutkodásra csak a férfival abban is benne vagyok.Kecskeméten kulturált helyem van.Szép napot!!
Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Biszex, férfias, vagy kíváncsi hetero srác, aki ismerkedne?
EGER-Salgótarján, Heves-Nógrád megyében????
Privátban üzenj, írj!
EGER-Salgótarján, Heves-Nógrád megyében????
Privátban üzenj, írj!

Mai nap férfiaknak oráloznék,párokhoz is be szállnék mind két fél örömére.Masszázst is kapsz ha akarjátok,kulturált helyem van Kecskeméten de utazni is tudok. Szép napot!
Vasárnap estére keresek partnert! Kizárólag az adatlapomban írtak és feltételek alapján! Impotensek, merevedési zavarokkal küszködök ,sem a gyors lövetűek nem érdekelnek! Csak potens, vastag farkú férfi érdekel!
Sopronban ismerkednék!
Munkából hazafele tartó hölgy punciját nyalnám, diszkréten. Kocsimban vagy a tiedben, nyugis helyen
Holnap délutánra keresek Nagykanizsai aktív férfit, akit orálisan kényeztethetek. Dugható is vagyok.
Sopronban ismerkednék!
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Ápolt nem független Budapesti pasi diszkrét hölgy partnerét keresi,kor alkat nem számit,adatlapomon mindent meg találsz.
Mai nap férfiaknak oráloznék,párokhoz is be szállnék mind két fél örömére.Masszázst is kapsz ha akarjátok,kulturált helyem van Kecskeméten de utazni is tudok. Szép napot!
Vastag farkú pesti sráccal haverkodnék, vagy olyan heteró-bi pasival akinek nagy van ... orál érdekelne
13 kerben van helyem
13 kerben van helyem
Sziasztok! Helyes-férfias, aktív/uni srác-pasi? Hely van! Nyíregyháza-Debrecen
Mosonmagyaróvár és kőrnyékén keresek párt magányos hőlgyet elhanyagolt anyukát igényes 40-es pasi vagyok. Hosszú távon. Kor alkat nem számít. Masszázs órákon át is.
Borsodban kalandoznék! 20 éves vagyok.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Pesten valaki orálra? Vastag farkú pesti sráccal haverkodnék, vagy olyan heteró-bi pasival akinek nagy van. 13 kerben van helyem
Diszkréten keresek,hölgyet,párt,lehetőleg hosszútávon.Kor alkat nem számít,de szeretem a telt,molett,duci nőket és az idősebb korosztályt,ami fontos,odafigyelés egymásra,ápoltság,higiénia,intelligencia.Gyöngyös-Hatvan között keresek
Tiszafüredi nős pasi vagyok hölgyet keresek akivel később párokhoz is csatlakoznánk együtt diszkréció fontos utazni tudok persze észerű távolságon belül