Budapesti,nem független ápolt pasi hölgy partnerét keresi,adatlapomon mindent meg találsz,ha valami kérdésed van keres.
Esztergomba szopatnék
Napközbeni titkos randikra keresek Lányt/Hölgyet vagy Párt hosszútávra!Helyem van!Sportos,igényes,nagy intimű 30 éves jól szituált srác vagyok!
Bpesti ápolt nem független pasi hölgy partnerét keresi,kor alkat nem számit, szeresd a földi örömöket,adatlapomon mindent meg találsz,irj bátran.
Budapesti nem független pasi vagyok,Budapesti hölgyet keresek
Gyálon és környékén rendszeres partnert keresek!(nő esetleg pár személyében!) Nem kép cserebere érdekel! Van kitöltött adatlap képpel, úgyis a személyes találkozás a döntő!

Dunaharaszti és szűk környékéről van itt hölgy,csajszi vagy feleség,aki egy kiadós szeretkezésben benne lenne ? Extra dolgokban is benne lennék !
Borsodban keresnék hölgyet! 20éves vagyok, utazni tudok.
Párt magányos hőlgyet elhanyagolt anyukát igényes nagymamát hosszú távon alkalmi kapcsolatra keresek. Igényes 40-es pasi vagyok.
Dunaharaszti és szűk környékéről van itt hölgy,csajszi vagy feleség,aki egy kiadós szeretkezésben benne lenne ? Extra dolgokban is benne lennék !
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Mai nap párok férfiak jelentkezését várom,kis masszázs vagy egy huncutkodásra csak a férfival abban is benne vagyok.Kecskeméten kulturált helyem van.Szép napot!!
Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Biszex, férfias, vagy kíváncsi hetero srác, aki ismerkedne?
EGER-Salgótarján, Heves-Nógrád megyében????
Privátban üzenj, írj!
EGER-Salgótarján, Heves-Nógrád megyében????
Privátban üzenj, írj!

Mai nap férfiaknak oráloznék,párokhoz is be szállnék mind két fél örömére.Masszázst is kapsz ha akarjátok,kulturált helyem van Kecskeméten de utazni is tudok. Szép napot!
Vasárnap estére keresek partnert! Kizárólag az adatlapomban írtak és feltételek alapján! Impotensek, merevedési zavarokkal küszködök ,sem a gyors lövetűek nem érdekelnek! Csak potens, vastag farkú férfi érdekel!
Sopronban ismerkednék!
Munkából hazafele tartó hölgy punciját nyalnám, diszkréten. Kocsimban vagy a tiedben, nyugis helyen
Holnap délutánra keresek Nagykanizsai aktív férfit, akit orálisan kényeztethetek. Dugható is vagyok.
Sopronban ismerkednék!