Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok Szolnok vagy környékéről ismerkednék aki pasit keres írjon. Nők lányok párok maximum 40 éves korig köszönöm . Utazni tudok .
Hölgyek! A holnapi nap folyamán szabad vagyok 8-16ig. Autós kaland,vagy mehetek is. Adatlap szerint keresek.
Sziasztok párok hölgyek.
Szalkszentmárton és környékén, szívesen ismerkednék párral, hölggyel. Hosszabb távú kellemes élmények keresők előnybe! Helyet meg tudom oldani, de ha az megoldott, az utazás sem jelent gondot 100km en belül! Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátba! Csak is kölcsönös szimpátia alapon keresek, és maximális diszkréció mellett!
Mindenkinek sikeres, élményekben gazdag ismerkedést kívánok.
Szalkszentmárton és környékén, szívesen ismerkednék párral, hölggyel. Hosszabb távú kellemes élmények keresők előnybe! Helyet meg tudom oldani, de ha az megoldott, az utazás sem jelent gondot 100km en belül! Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátba! Csak is kölcsönös szimpátia alapon keresek, és maximális diszkréció mellett!
Mindenkinek sikeres, élményekben gazdag ismerkedést kívánok.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Diszkréten nálam a profil alapján.
Sziasztok 03.11 vagy 12.e estére keresek Bp.i part hölgyet,egész estès programra.
Üdv! Napközben a Göncz árpád városközpont környékén keresek kalandokat.
Szopatnék,dugnék,kiereszteném a gőzt. Helyet nem tudok biztosítani sajnos.
Fiatal,igényes vagyok, 17 es mérettel. Írjatok bártan mindent meghallgatok.
Szopatnék,dugnék,kiereszteném a gőzt. Helyet nem tudok biztosítani sajnos.
Fiatal,igényes vagyok, 17 es mérettel. Írjatok bártan mindent meghallgatok.
Kőbányán lennék ma délelőtt 3.-ik házaspárnál,vagy elhanyagolt feleséget ,csajszit keresek minőségi szeretkezésre ! Minden elképzelés megbeszélhető. Nagyon figyelmes vagyok !
Frappáns
Határozott
Tetszik
(Ez egy válasz HunczutPár üzenetére (2022. 02. 23. szerda 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 23. szerda 20:30
Határozott
Tetszik

Március 5-én, szombaton, hetero alapon, kipróbálnánk a hármas felállást, a hölgy örömére. Ehhez keresünk 25 és 40 év közötti potens férfit. Diszkréció, higiénia alapfeltétel! Harmadiknak keresett szóló férfi: - MAX. 40 éves - Nem kövér - Intim mérete LEGALÁBB 17 cm Aki nagyon kilóg a keresési feltételek alól, azt skippeljük. Aki, viszont szimpatikus, annak válaszolunk. Intim fotókat nem küldözgetünk! Választásunknál a szimpátia lesz a meghatározó. Leginkább olyan vendéget látunk szívesen, aki kedveli, ha egy nőn van mit fogni. 2022.03. 05-én szombat délután 18:00 után. Helyszín: Budapest X. kerület
Március 5-én, szombaton, hetero alapon, kipróbálnánk a hármas felállást, a hölgy örömére. Ehhez keresünk 25 és 40 év közötti potens férfit. Diszkréció, higiénia alapfeltétel! Harmadiknak keresett szóló férfi: - MAX. 40 éves - Nem kövér - Intim mérete LEGALÁBB 17 cm Aki nagyon kilóg a keresési feltételek alól, azt skippeljük. Aki, viszont szimpatikus, annak válaszolunk. Intim fotókat nem küldözgetünk! Választásunknál a szimpátia lesz a meghatározó. Leginkább olyan vendéget látunk szívesen, aki kedveli, ha egy nőn van mit fogni. 2022.03. 05-én szombat délután 18:00 után. Helyszín: Budapest X. kerület
Munkából hazafele tartó hölgy punciját nyalnám, diszkréten. Kocsimban vagy a tiedben, nyugis helyen
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Jo reggelt.
Nagykáta
Jászberény
Tápióbicske
Keresek diszkrét női társat minden jóhoz.
Nagykáta
Jászberény
Tápióbicske
Keresek diszkrét női társat minden jóhoz.
Sziasztok! Párnak csendes helyen búvóhely?
Budapesten vagy vonzás környezetében,keresnék,hölgyet,én ápolt nem független pasi vagyok,adatlapomon mindent meg találsz,
sziasztok!
Pécsen keres eseteleg valaki solo pasit 3.nak?
Pécsen keres eseteleg valaki solo pasit 3.nak?
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú párt szívesen meglesnék szex közben.
Sziasztok. Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék aki pasit keresne.
Szfvár és környékén hölgy partnerem keresem az sem baj ha van férjed...