Eger Salgótarján vonzáskörzetében valaki normális férfias bi pasi? Hatvan, Ózd, Gyöngyös is oké! Légy férfias, és üzenj magán üzenetben!
Pesten orálra jó farkú srác aki kanos? Vastagabb méret előny :P 17/6 körül valaki?
13 ker? cumi ma?
13 ker? cumi ma?
Sziasztok.Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt keresek.Nem kapod meg otthon amire vágysz.Érzéki masszázsban is jó vagyok. Helyem van.
Dunaharaszti és környékéről keresnék hölgyeket,párokat,akiknek a minőségi ,szenvedélyes szexre van szükségük ! Terhes kismama is írhat... De ,ha csak simán szeretkeznél egy kiadósat... akkor is keress bátran.
Sziasztok.Ma délutánra,estére keresek párt vagy bi pasit
.Veszprémben van helyem!Írjatok privátban!
.Veszprémben van helyem!Írjatok privátban!
Sziasztok.45 éves Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral…
Diszkrét kapcsolatot keresek.
Diszkrét kapcsolatot keresek.
Hölygek? Párok? Ma valaki Budaörs ?
Budapes
(Ez egy válasz 75Laca üzenetére (2022. 03. 04. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 04. péntek 09:50

Sziasztok 03,11 vagy 12 estère keresek Bpi csajszit, hölgyet, párt,lenne kedve valakinek ismerkedni,utána találkozni?
Sziasztok !
Diszkrét találkozásokhoz Szekszárdon ápolt megbízható átlagos 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel ismerkednék kellemes együttlétekhez kényeztetéshez . Ápolt kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel ha van valaki aki férfit keres és randizna írjon privát üzenetet !
Diszkrét találkozásokhoz Szekszárdon ápolt megbízható átlagos 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel ismerkednék kellemes együttlétekhez kényeztetéshez . Ápolt kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel ha van valaki aki férfit keres és randizna írjon privát üzenetet !
Pároknak, hölgyeknek szívesen helyet biztosítok. Beszéljünk.

Budapesten hölgyet keresek akár mára is,vagy két hölgyet
Sziasztok Szolnok vagy környékén lányt nőt keresek aki szeretne szexelni a hosszú hétvégén. Varom leveleket fogadni és utazni is tudok. Van skyp viber
Sziasztok.45 éves Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral…
Diszkrét kapcsolatra keresek….
Diszkrét kapcsolatra keresek….
Szekszárd és környéke? Fiúk, lányok??
Hali, itthon vagyok es jol jonne egy szexpartner. No, par, pasi, Ts. Hely van.
Diszkréten nálam a profil alapján.
Terhes kismamát kényeztetnék ! Vagy párnál lennék harmadik cuckold vagy creampie szexre Dunaharaszti környékéről ! De tele élvezett puncit is tisztára nyalnék,ha arra volna igény...
Nem független 31eves férfi vagyok. Debrecen és környékén keresek megbízható molett idős hölgyet. Írj privát üzenetben.
Sziasztok 03,11 vagy 12 estère keresek Bpi csajszit, hölgyet, párt,lenne kedve valakinek ismerkedni,utána találkozni?