Kecskeméten keresek nagymellű nőt közös játékokhoz! Írj privátban!
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Budapesten szopnék helyem van
Sziasztok junius 10en 17ora utan kaposvaron cumiznék, kor, alkat, méret nem számit, elony ha borotvalt a farkad smile 33 éves duci bi pasi vagyok
Sziasztok.Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt keresek.Nem kapod meg otthon amire vágysz.Érzéki masszázsban is jó vagyok. Helyem van.
Hölgyeim!
A csütörtök délelőttöm teljesen üres!
Aki szeretne megélni egy Gratis Yoni Masszázst jelezzen bátran!!!
Hatvan és környéke!
A csütörtök délelőttöm teljesen üres!
Aki szeretne megélni egy Gratis Yoni Masszázst jelezzen bátran!!!
Hatvan és környéke!
Sziasztok. Ápolt és diszkrét férfi vagyok. Hölgyet vagy párt keresek kölcsönös szimpátia alapján , vágyaink megéléséhez. Nem társat hanem szexpartnert ! Adatlapom természetesen van
Sziasztok lányt nőt keresek ismerkedni szexelni maximum 40 éves korig, vékony és normal testalkatuakat. Skypom viberem van. Várom a leveleket. Szolnok és környéke.
Hölgyet,párt ma esti kalandra,akár autóban, Eger-Miskolc?
kecskeméti párt keresek lehet perverz biszex is

Miskolc-Polgár körül szeretnék ismerkedni teljes diszkrécióban hölgyel vagy párral. A kor igazából nem számít de jobban érdekel a nálam(26) idősebb korosztály.
Miskolc-Polgár körül szeretnék ismerkedni teljes diszkrécióban hölgyel vagy párral. A kor igazából nem számít de jobban érdekel a nálam(26) idősebb korosztály.
Kecskeméten keresek nem független nőt alkalmankénti találkozóra szex terén! Írj privátban.Kor nem lényeges!
Sziasztok ma estére Bp-i pár,csajszi,hölgy?Én 47 éves nem független ff vagyok ma estére keresek jó partnert vagy partnereket szóló ff nem érdekel.
Sziasztok.Veszprémben bi pasi kölcsönös szopásra,meg megdugna?Hely van!Képeket nézz!
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Sziasztok!
40+ sármos pasiként, keresem hosszútávú kedvesem - párok ismeretségét !
Mobilis, magára igényes, intelligens csóka vagyok, a többit egy KV mellett !
Puszi:
Konci
40+ sármos pasiként, keresem hosszútávú kedvesem - párok ismeretségét !
Mobilis, magára igényes, intelligens csóka vagyok, a többit egy KV mellett !

Puszi:
Konci
Igenyes Pasi ismerkedne
Nyiregyhaza
Hely van
Nyiregyhaza
Hely van
Sziasztok.Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt keresek.Nem kapod meg otthon amire vágysz.Érzéki masszázsban is jó vagyok. Helyem van.
Sziasztok!
42 éves férfiként keresek olyan hölgyet akivel egy szexpárt alkotva kipróbálhatnánk a 3as 4es többes szex élvezetét!
Diszkrét szeretői kapcsolat! Csak szex semmi szerelem jeligére.
42 éves férfiként keresek olyan hölgyet akivel egy szexpárt alkotva kipróbálhatnánk a 3as 4es többes szex élvezetét!
Diszkrét szeretői kapcsolat! Csak szex semmi szerelem jeligére.