Arányosan telt pápai hölgyet keresek-akinek a seggét is nyalhatom....
Arányosan telt pápai hölgyet keresek-akinek a seggét is nyalhatom....
Sziasztok. Ma estére keresek valami kellemes kikapcsolódást Hajdú Bihar megyében,(párok,hölgyek)...
Sziasztok.
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Ma délután Aszód, Gödöllő környéke?
Érdekelne közös maszti, de akár szívesen cumiztatnék is egy fiatalabb srácot, pasit.
Hely jó lenne, de autós találkozó is jó, félreeső helyen.
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Ma délután Aszód, Gödöllő környéke?
Érdekelne közös maszti, de akár szívesen cumiztatnék is egy fiatalabb srácot, pasit.
Hely jó lenne, de autós találkozó is jó, félreeső helyen.
Sziasztok Péntek"29" vagy Szombat(30) estére keresek Bp-i hölgyet, párt ,elhanyagolt anyukát .Esetleg sw házibuliba is benne lennék .Privátban várom a leveleket Üdv L
Sziasztok. Albertirsa-Abony-Cegléd-Szolnok-Gyomaendrőd vonalon keresek autós kalandot holnap délelőtti órákban.
Salgótarján-Eger-Hatvan-Ózd körzetében ismerkedni vágyó férfias biszex vagy nyitott hetero srác/férfi? Privát üzenetet várok!

Sziasztok.nem független telt pasi vagyok.Bècsben keresek párt vagy nőt szombat estére.hely van.
Sziasztok Péntek vagy Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt ,elhanyagolt anyukát .Esetleg sw házibuliba is benne lennék .Privátban várom a leveleket Üdv L
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Hetfőn kedden nővel esetleg parral ismerkednék KECSKEMETEN hely van!! Irj privatba ha erdekel
Üzenet
Üzenet
kedden nővel esetleg parral ismerkednék KECSKEMETEN hely van!! Irj privatba ha erdekel
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok! Pasit keresünk holnap délutáni hancúrhoz smile a párosunk ffi tagja bi ezért nem baj ha benned is van hajlandóság az orális, masztis játékokhoz is...minden más infó az adatlapon. Sziasztok
Sziasztok! Nyiregyhàza környèkén keresem arányos telt,molett hölgypartnerem!Titkos kapcsolat
Nyírehyházán hölgyet vagy párt keresnék...
41 eves aktiv biszex ferfi vagyok,apolt es egeszseges
farkam 18cm,borotvalt formas darab
hetkoznap napkozbeni talalkahoz keresek biszex part,ahol a fiu is szeret szopni es akar dughato
van tapasztalatom,nem kamus vagyok
tudok utazni
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
farkam 18cm,borotvalt formas darab
hetkoznap napkozbeni talalkahoz keresek biszex part,ahol a fiu is szeret szopni es akar dughato
van tapasztalatom,nem kamus vagyok
tudok utazni
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Sziasztok, Augusztus 16-21 közötti napok egyikén, vagy akár több napra, szívesen csatlakoznék egy párhozKötetlen, laza, házibuli jellegű erotikával fűszerezett kikapcsolódásra, vagy erotikus társasozásra, és minden másra ami csak jó lehet egy hármasban. Bi pár is lehet, amennyiben nem gond, hogy ez lenne az első. Nem zárkózom el egy kis kézimunkától, vagy oráltól ha úgy adódik, mert ízgató lehet egy kellemes párral.
Ha érdekes lehetek valakik számára, akkor örömmel veszem a megkeresést, hogy megbeszéljük a továbbiakat. Természetesen, ha szimpatikusak leszünk egymásnak, akkor szívesen mutatok arcos képet, és ha ezután is minden klappol, akkor telefonszámot is adok. Üdv, G

Holnap kora estére keresünk igényes hetero pasikat budapesti orális játékra.
Elengedhetetlen a normálisan kitöltött adatlap, és néhány fotó rólad, amit
kapcsolatra jelölés nélkül is lehet látni. Kérünk, hogy privát üzenetben keress minket !
Elengedhetetlen a normálisan kitöltött adatlap, és néhány fotó rólad, amit
kapcsolatra jelölés nélkül is lehet látni. Kérünk, hogy privát üzenetben keress minket !
Sziasztok 40 éves korig ismerkednék szexelnék nővel lánnyal aki pasit keres. Szolnok és környéke utazni és fogadni is tudok. Varom a leveleket skyp viber van.