Törölt felhasználó (4608522)

Kereslek a profil alapján.
Ma délelőtt ápolt férfit szopnék ha valakit érdekel. Hely kell. 10 ker kornyeke.
Sziasztok !
Igényes , jól maszirozó úriember vagyok , szívesen fogadnék hölgyet saját lakásomon . A mottó te csak élvezd.
Privátba írjatok kérlek .
Szép napot a hölgyeknek
Igényes , jól maszirozó úriember vagyok , szívesen fogadnék hölgyet saját lakásomon . A mottó te csak élvezd.
Privátba írjatok kérlek .
Szép napot a hölgyeknek
Köszönöm a nagymellű hölgyeknek a jelentkezésüket de sajna nem igen tudok utazni ezért csak Kecskemét és környéke jöhet szóba!De továbbra is várom a nagymellű hölgy jelentkezését akivel lehetne játszadozni!
Elsosorban olyan Holgyeket keresek akik kicsit az atlagosnal talan perverzebbek. Atlag elvezeteken felul szeretnek atelni dolgokat. Pl popo kenyeztetes nyelvvel eszkozokkel oda vissza alapon esetleg. Ha erdeke irj! Varlak nagyon!
Sziasztok! Első szopásomra keresek partnert aki kellően türelmes, és segítőkész. Szájba élvezés természetesen oké. Helyem nincs, autóban és szabadban is megfelel, Nyiregyen vagyok elérhető délután 5 után.
Kecskeméten nagymellű nőt keresek mindenre! Írj privátban!
Gyengém a nagy szemérem ajkakkal rendelkező Punci. Keresem azt a hölgyet aki nagy szemérem ajkaival elkápráztatna vagy párt ahol a hölgy tagjának ilyen puncija van. Csatlakoznák hozzájuk Kizárólag hetero alapon
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Budapesti ápolt nem független pasi hölgy partnerét keresi,minden földi jóra.
Szép jó napot
Ismételten erre keresnék, ha esetleg lenne rám igény,
kérem jelezz és pontosítunk időpontot az erotikához.
Unatkozó hölgyek, lányok, anyukák, hanyagolt feleségek, napját ízesíteném erotikával,szexel.
Párokhoz is csatlakozhatok ha esetleg úgy hozza a vágy hetro alapon.
Imádom mikor a ki elégüléstől esetleg remeg kezük lábuk.
Nem a dur bele bumm tipus vagyok és nem egy 5perces srác vagyok.
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Esetleg jászberény
Várom az üzeneteket hogy időpontot egyeztessünk, ismerkedjünk.
Köszönöm a figyelmet.
További szép estét.
Üdv. Albert
Ismételten erre keresnék, ha esetleg lenne rám igény,
kérem jelezz és pontosítunk időpontot az erotikához.
Unatkozó hölgyek, lányok, anyukák, hanyagolt feleségek, napját ízesíteném erotikával,szexel.
Párokhoz is csatlakozhatok ha esetleg úgy hozza a vágy hetro alapon.
Imádom mikor a ki elégüléstől esetleg remeg kezük lábuk.
Nem a dur bele bumm tipus vagyok és nem egy 5perces srác vagyok.
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Esetleg jászberény
Várom az üzeneteket hogy időpontot egyeztessünk, ismerkedjünk.
Köszönöm a figyelmet.
További szép estét.
Üdv. Albert
Kereslek a profil alapján.
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Kora reggeli órákban kényeztetnék 50+,60+ hölgyet hosszútávon!
Sármos, igényes, ápolt 49 éves pasi vagyok.
A többit egy finom kv mellett megdumcsizzuk!
Megtisztelő válaszodat várva:
Konci
Sármos, igényes, ápolt 49 éves pasi vagyok.
A többit egy finom kv mellett megdumcsizzuk!

Megtisztelő válaszodat várva:
Konci
Sziasztok. Bp.i 47 éves nem független ff vagyok, ma vagy holnap "Szombat" estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagot nőt ,anyukát .Benne lennék Sw házi buliba is.
Gondoljatok ismerkedjünk .Többit privátba .Üdv Laca
Gondoljatok ismerkedjünk .Többit privátba .Üdv Laca
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Mai napon férfiakat orálisan ki elégítenék helyem van Kecskeméten.
Sziasztok. Bp.i 47 éves nem független ff vagyok,11.18 Péntek vagy 19 Szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagot nőt ,anyukát .Benne lennék Sw házi buliba is.
Gondoljatok ismerkedjünk smile Többit privátba .Üdv Laca
Gondoljatok ismerkedjünk smile Többit privátba .Üdv Laca
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.