Ha szopatnál vagy dugnál írj,hely van
Adatlapom szerint keresgélek
Írjatok bátram

Budapesten holnap napkozben Holgy elott masztiznek. Irj batran, nem harapok! Szep napot!
Csütörtök délutánra keresek valakit,aki lingham masszázsban részesítene happy finis befejezéssel ! Pest és Pest megyében keresek ! Privátban telefonszámos megkeresést várok,hogy azonnal tudjalak hívni !
Sziasztok.
Szolnok-Törökszentmiklos környékén lennék elhanyagolt feleségek,sex éhes hölgyek alkalmi partnere!Az igazi anyucis molett hölgyek a zsánereim,s rettenetesen szeretek,s állítólag tudok is nyalni.......
Ha érdekel írj rám!
Szolnok-Törökszentmiklos környékén lennék elhanyagolt feleségek,sex éhes hölgyek alkalmi partnere!Az igazi anyucis molett hölgyek a zsánereim,s rettenetesen szeretek,s állítólag tudok is nyalni.......
Ha érdekel írj rám!

Olyan kezdő pasit keresek Bp.aki kipróbálná milyen pasit szopatni ,dugni.diszkréció ,egészség adott elvárt.hely van
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hali ma estére párokat és hölgyeket keresek közös együtlètre vastagab intimel rendelkezem ha érdekel titeket várom a válaszotokat puszi Budapest ès környéke privátba akit èrdekl
Szép jó napot.
Hölgyeim, nem függeltlenek?
Van férjük vagy párjuk de az nem ér rá?
Vagy csak az izgalom és a kíváncsiság?
Ki elégitetlennek érzi magát erotika terén?
Írjon nekem üzenetet, én megadhatom amire vágyik.
“Puding próbája az evés”
Kóstolj meg.
Üdv. Albert
Hölgyeim, nem függeltlenek?
Van férjük vagy párjuk de az nem ér rá?
Vagy csak az izgalom és a kíváncsiság?
Ki elégitetlennek érzi magát erotika terén?
Írjon nekem üzenetet, én megadhatom amire vágyik.
“Puding próbája az evés”
Kóstolj meg.

Üdv. Albert
Sziasztok.
Hétfőn azaz március 27-én Érden tartózkodom.
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).
győri hölgyet keresek
Sziasztok még mindig keresek Bp-i hölgyet ,párt 25.-e Szombat estére .Én 47 éves nem független ff vagyok, gondoljátok privátba a többit beszéljük meg.
Laca
Laca
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok.
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).Érd:privát üzenetben
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).Érd:privát üzenetben
Sziasztok!Ma este Veszprémben valaki?Éjfél körül benne lennék sokmindenben az Expresszós koncert után.Írj privátban!
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
Sziasztok! Ápolt normális jó méretű 18/6 férfiként ismerkednék kedves,hölgyel, párral aki,akik igénylik egy férfi közeledését,,barátságát. A cél,,hogy érezzük jól magunkat szexeljünk jókat élvezzük az élat adta lehetőséget! Képeim vannak fent és adatlapom is minden kellemes dolog érdekel,ami titeket is4 Írjatok örülnék. Csak akik komolyan gondolják én igen és ti?
Sziasztok!
A délután folyamán szívesen találkoznék budapesti hölggyel, lánnyal vagy párral. Helyem van.
Üdv
Z
A délután folyamán szívesen találkoznék budapesti hölggyel, lánnyal vagy párral. Helyem van.
Üdv
Z
SALGÓTARJÁN-EGER-HATVAN-GYONGYOS-OZD vonzáskörzetében, normális, férfias, biszex pasi férfias adottságokkal? Diszkrét haverkodasra, élvezetekre? Írj privát üzenetet!
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .