Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Kecskeméten nagy női ciciket gyúrnék!
Sziasztok Péntek estére keresek Bp-i hölgyet ,párt, csajszit.
Bp 47 éves pasi vagyok szeretném újra átélni a többes élményét ,illetve akár hosszabb távra is keresek ,olyan csajszit ,hölgyet akivel akár Sw buliba is elkísérnék egymást.
Bp 47 éves pasi vagyok szeretném újra átélni a többes élményét ,illetve akár hosszabb távra is keresek ,olyan csajszit ,hölgyet akivel akár Sw buliba is elkísérnék egymást.
Zala megyei telt gátlástalan novel ismerkednek titkos kapcsolat vagy szereto viszony erdekel 18/7 borotvált intim . Nagy cicik természetes punci igazán vonzó számomra!
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Olyan Holgyet keresek aki rendelkezik napkozbeni szabadidovel, hellyel es szivesen ujjazna a fenekem. Ha van segedeszkozod, az is johet
Tapasztalatom van, de sajnos mostanaban nem nagyon van szerencsem. Ha kicsit is erdekel hasonlo formaju oromszerzes irj batran!

Sziasztok.
47 éve ápolt Budapesti pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel.
Nem vagyok független,nem baj ha te sem vagy az.
Irj
47 éve ápolt Budapesti pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel.
Nem vagyok független,nem baj ha te sem vagy az.
Irj
Közöshokira bisex srác, pasi fejér megyében?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Főleg idősebb hölgyeket keresek, akik orális kényeztetésre vágynak. 51 éves, magas, vékony férfi vagyok.
Nógrád megyében igényes napközben ráérő nőt keresek heti rendszeres szexre..
Sziasztok!
Fialat hölgyet (18-30) vagy finom Milfet(30+) keresek szeretői kapcsolatra heti rendszereres lepedőgyűréssel!
Ha a fentieknek megfelelsz és szeretnél egy 40es perverz férfival órákig tartó izzasztó szexcsatákat akkor várja leveled egy 43éves nagy potenciájú perverz férfi.
Diszkréció adott és elvárt, mivel nem vagyok egyedülálló!
Fialat hölgyet (18-30) vagy finom Milfet(30+) keresek szeretői kapcsolatra heti rendszereres lepedőgyűréssel!
Ha a fentieknek megfelelsz és szeretnél egy 40es perverz férfival órákig tartó izzasztó szexcsatákat akkor várja leveled egy 43éves nagy potenciájú perverz férfi.
Diszkréció adott és elvárt, mivel nem vagyok egyedülálló!
Sziasztok!
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
SALGÓTARJÁN-EGER-HATVAN-GYONGYOS-OZD vonzáskörzetében, normális, férfias, biszex pasi férfias adottságokkal? Diszkrét haverkodasra, élvezetekre? Írj privát üzenetet!
Sziasztok!
A délután folyamán szívesen találkoznék budapesti hölggyel, lánnyal vagy párral. Helyem van.
Üdv
Z
A délután folyamán szívesen találkoznék budapesti hölggyel, lánnyal vagy párral. Helyem van.
Üdv
Z
Sziasztok! Ápolt normális jó méretű 18/6 férfiként ismerkednék kedves,hölgyel, párral aki,akik igénylik egy férfi közeledését,,barátságát. A cél,,hogy érezzük jól magunkat szexeljünk jókat élvezzük az élat adta lehetőséget! Képeim vannak fent és adatlapom is minden kellemes dolog érdekel,ami titeket is4 Írjatok örülnék. Csak akik komolyan gondolják én igen és ti?
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
Sziasztok!Ma este Veszprémben valaki?Éjfél körül benne lennék sokmindenben az Expresszós koncert után.Írj privátban!
Sziasztok.
Hétfőn azaz március 27-én Érden tartózkodom.
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).Érd:privát üzenetben
Hétfőn azaz március 27-én Érden tartózkodom.
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).Érd:privát üzenetben